zoekt een

Logopedist Kind & Gezin

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding.

Met wie ga je werken?
Het gezondheidscentrum Prisma, waar je onderdeel van gaat uitmaken, bestaat uit gedragsdeskundigen, medici en paramedici. De paramedici bestaan uit de vakgroepen fysiotherapie, bewegingsagogie, logopedie, diëtetiek en ergotherapie. Vanuit jarenlange ervaring, gecombineerd met enthousiasme en nieuwe inzichten, werken logopedisten samen met de cliënten en zijn of haar omgeving.

Het gaat om de behandeling van kinderen. In Waalwijk en Breda gaat het om kinderen tussen de 2 en de 6 jaar. In Raamsdonksveer gaat het om kinderen tussen 2 en 20 jaar met een ernstige verstandelijke beperking en eventuele bijkomende gedragsproblematiek. Veel kinderen zijn bekend met autisme.

De vakgroep Logopedie Kind & Gezin bestaat uit 4 logopedisten.

Dit ben jij
De logopedist biedt specifieke begeleiding bij het behandelen en voorkomen van stoornissen in de communicatie, primaire mondfuncties, eet-en drinkproblematiek en gehoorproblemen. Logopedie heeft als doel het verbeteren en/of in stand houden van de functionele communicatie tussen het kind en zijn omgeving.

Jouw arbeidsvoorwaarden
 • Voor 20 uur per week;
 • Standplaats Breda;
 • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris van juni 2024 tussen de € 3.217,- en € 4.712,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring;
 • Naast vakantie uren krijg je balansverlof.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
 • Je hebt een HBO diploma logopedie en registratie in het kwaliteitsregister;
 • We verwachten dat je ervaring hebt met kinderen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 2 tot 18 jaar;
 • Affiniteit, ervaring en specifieke deskundigheid met de doelgroep kinderen is een pré;
 • Je hebt kennis van methodieken, bij behandeling van autisme en kennis van visualisatie;
 • Je hebt ervaring met eet- en drinkproblematiek;
 • Voor jou is het samenwerken met ouders en/of verzorgers vanzelfsprekend;
 • Tevens ben je in staat om multidisciplinair samen te werken binnen de gegeven kaders;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Tielen, via 06-25187882

Contact

Linda Tielen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Diëtist

Roosendaal
12 - 16 uur
Catharina Ziekenhuis

Medewerker bloedafname - parttime of fulltime

Eindhoven
24 - 36 uur
Amarant

Psychomotorisch therapeut

Tilburg
32 - 36 uur