Werkplekbeheerder ICT

Ben jij degene die ervoor zorgt dat onze zorgmedewerkers vlekkeloos kunnen werken met smartphones, laptops en andere werkplekmiddelen? Kom dan bij Vitalis werken als Werkplekbeheerder. Solliciteer vandaag nog.

Dit ga jij doen
Als Werkplekbeheerder maak je deel uit van ons ICT-team, dat bestaat in totaal uit 25 medewerkers. Je werkt samen in een team van 2 Werkplekbeheerders en 3 Servicedeskmedewerkers. Daarnaast ben je de ondersteuner op locatie voor Systeem-/Netwerkbeheer. Jouw standplaats is het Bestuurscentrum. Je werkt vooral op de locaties en het Bestuurscentrum. In overleg met je manager kun je thuiswerken voor bijvoorbeeld uitwerken van documentatie. Het is belangrijk dat je in ieder geval op maandag beschikbaar bent.

Als Werkplekbeheerder ben je het gezicht van ICT op alle 21 locaties van Vitalis in Eindhoven en Geldrop. Je zorgt voor het optimaal gebruiken, beheren en onderhouden van werkplekmiddelen. Je biedt eerstelijnsondersteuning en bent het aanspreekpunt op de locaties voor allerhande ICT-zaken.
 • Je beheert werkplekmiddelen zoals laptops, smartphones en beeldschermen, en zorgt samen met ICT-collega’s voor een optimaal gebruik.
 • Je onderhoudt de netwerk-infrastructuur op locatie en ondersteunt Systeem-/Netwerkbeheer rondom patchkasten, switches, en access points.
 • Indien nodig vanwege bezetting spring je bij op de Servicedesk. Net zoals de Servicedesk helpt bij het inspoelen van laptops en smartphones.
 • Soms werk je in consignatiedienst.
 • Je coördineert en voert beheer- en onderhoudstaken uit zodat de prestaties en veiligheid van de werkplek gegarandeerd zijn.
 • Je adviseert over complexe vraagstukken rondom werkplekmiddelen. Zo heb je een belangrijke stem in de keuze van nieuwe werkplekmiddelen.
 • Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen, en coördineert werkzaamheden van externen en leveranciers. Je begeleidt de installatie en configuratie van nieuwe systemen, inclusief netwerkintegratie.
 • Je ondersteunt en adviseert eindgebruikers, organiseert instructies en helpt bij informatisering en automatisering. Je stelt richtlijnen op en test en installeert systemen. Je schrijft protocollen voor veiligheid en ontwikkelt procesbeschrijvingen voor beheer en onderhoud.
 • Je registreert werkzaamheden en onderhoud contact met leveranciers.
 • Je houdt een goede administratie bij, zoals documentatie van hardware, software en licenties.

Dit breng jij mee
 • Je beschikt over een diploma van een ICT-technische opleiding op Hbo-niveau, aangevuld met toepassingsgerichte opleidingen en cursussen en relevante certificeringen en meerjarige aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je houdt je op de hoogte van technische ontwikkelingen en risico’s op ICT-gebied.
 • Je beschikt over een proactieve en flexibele houding, waarbij vakinhoudelijke problemen zelfstandig worden opgelost.
 • Omdat je op verschillende locaties moet werken, is een rijbewijs noodzakelijk.
 • Je bent enthousiast en je zorgt dat je de locatie pas verlaat als je de storingen opgelost hebt.
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig en bent in staat om op een heldere en duidelijke wijze te presenteren. Je kan je goed verplaatsen in de positie van de zorgmedewerkers en hen te ondersteunen met problemen en vragen.

Dit bieden wij
 • Deze functie is ingeschaald in FWG 45 conform de CAO VVT (min. € 2.695,33 – max. € 3.848,27 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur)
 • De kans om in een zelfsturend team te werken, waarbij jouw input écht telt en je de ruimte krijgt om te pionieren
 • De mogelijkheid om 4 x 9 uur te werken
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en (online) trainingen via onze Vitalis Academie
 • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Monique Elshof
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Anna Zorggroep

(Microsoft) BI Developer (ontwikkelaar)

Geldrop
32 - 40 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Medewerker Servicedesk ICT

Eindhoven
32 - 36 uur
GGz Breburg

Medewerker Support en Beheer

Tilburg
32 - 36 uur