zoekt een

Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar (JZW B)

JoKi-C is een jeugdzorgorganisatie voor het jonge kind en het gezin en heeft 4 locaties waar kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar behandeling krijgen op het MKD (multidisciplinair kinderdagbehandeling) en in de OZA groep (onderwijs-zorgarrangement); in Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en Oosterhout. Naast dagbehandeling zijn er nog verschillende ambulante behandelvormen: IAG (intensieve ambulante gezinsbehandeling), ouder-kind behandeling individueel en groep op de locaties, kidcoaching op de school of peuterspeelzaal van het kind en vaktherapie (spel-, dans-, en PMT). We werken met 85 JoKi-C professionals en bedienen ongeveer 200 cliënten.

Synergie-jeugdhulp is een nieuw team binnen JoKi-C met een duidelijke visie. Een warme en persoonlijke benadering van onze cliënten staat bij ons centraal. Als onderdeel van zorgcombinatie TRIOS bieden we hoog complexe zorg. 

Ter uitbreiding van het Synergie-team zijn wij op zoek naar 2 Jeugdzorgwerkers B voor 28 uur per week 

Hoe werkt Synergie?

Synergie staat voor samenwerking. We staan naast de gezinnen, hun kinderen en/of jongeren. We werken transparant en bieden maatwerk. Eigenlijk doen we gewoon wat nodig is binnen het gezin. In onze benadering kiezen we nadrukkelijk voor de uitgangspunten van verbindend gezag: We zijn aanwezig en betrokken bij de gezinnen en stellen ons vasthoudend op. We denken out of the box en daarbij betrekken we andere professionals. We leren ouders hoe ze de verbinding met hun kind opnieuw kunnen aangaan of blijvend kunnen versterken. 

Wat ga je doen?

Wil jij dat steuntje in de rug zijn voor gezinnen, jongeren en kinderen en hen helpen positieve stappen te zetten naar hun toekomst? En wil je dit doen in een jong team, dat er alles aan doet om het gezin weer positief met elkaar in verbinding te laten komen? Dan is onze vacature voor Intensief Ambulant Gezinsbehandeling (Jeugdzorgwerker B) voor Synergie- jeugdhulp iets voor jou!

Voor wie zet jij je in?

Je zet je in voor gezinnen in West-Brabant West met complexe vragen op verschillende leefgebieden die jouw hulp erg hard nodig hebben. Je gaat aan de slag met ouders/verzorgers, hun kinderen en jongeren. En waar mogelijk betrek je belangrijke personen uit het netwerk. Je redeneert vanuit krachten, mogelijkheden en kansen. Je gaat samen op zoek naar helpende factoren om het gezin weer te stabiliseren en vooruit te helpen. 

Wat neem je mee?

  • Zin om in een nieuw eigenwijs team, dat steeds op zoek is naar verbetering, te werken.
  • Ambities om voor de ouders en kinderen het maximale eruit te halen. 
  • Affiniteit met de doelgroep kinderen/jongeren tot 23 jaar en ouders. 
  • Een HBO diploma in pedagogiek of sociaal pedagogische hulpverlening/social work.
  • Een SKJ registratie.
  • Aanvullende opleiding IAG, systeem-therapeutische opleiding of aantoonbare ervaring met het werken binnen complexe gezinnen.
  • Je hebt een rijbewijs en in het bezit van een eigen auto. 

De aard van het werk vraagt flexibiliteit in werktijden. Dit betekent bereidheid om in voorkomende gevallen ook buiten de gewone kantooruren te werken. 

Wat we je bieden: 

Een jaarcontract bij JoKi-C met daarbij behorende salariëring volgens de CAO-Jeugdzorg schaal 9 (max € 4601,31 bruto per maand bij 36-urige werkweek). Naast de op de CAO-Jeugdzorg gebaseerde arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, worden benefits (zoals (interne) trainingen, cursussen en ontwikkelingsmogelijkheden) en een prettige en uitdagende werksfeer geboden binnen een klein enthousiast team van collega’s.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur uit naar interne kandidaten. 

Bij indiensttreding vragen wij om een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Serge Weterings
zorgmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

JoKi-C

Jeugdzorgwerker D

Breda
In overleg
Combinatie Jeugdzorg

Pleegzorgbegeleider (Veldhoven, 28 uur)

Veldhoven
28 - 32 uur
Rooyse Wissel

Sociotherapeut of verpleegkundige FPA | 24-36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime