zoekt een

Secretaresse Zorg & Wonen Glorieux

Over Zorg & Wonen Glorieux
Zorg & Wonen Glorieux is een kleinschalige zorgorganisatie met verschillende woon- en zorgvoorzieningen, zoals een woonzorgcentrum met 54 appartementen. Daarnaast vind je bij ons drie kleinschalige leefstijlwoningen voor bewoners met een PG indicatie. Alle locaties hebben hun eigen karakter waar veel aandacht is voor de eigenheid van de bewoners en hun zorgvraag.

 • Vincentius: hier wonen 14 bewoners, waarvan de dag invulling voortkomt uit religieuze uitgangspunten. Aandacht voor religie en spiritualiteit is voor hen belangrijk.
 • Lukashuis biedt ruimte aan 6 bewoners met een antroposofische leefstijl. Je ziet dit bijvoorbeeld terug in de biologische voeding uit hun eigen moestuin, maar ook in het interieur houden we hier rekening mee.
 • Rumah Senang is voor 6 bewoners geheel ingericht in Indische sfeer voor mensen met een Nederlands-Indische achtergrond. Speciaal voor hen koken we regelmatig samen Indisch, maar komt er ook twee keer per week een Indische cateraar. Daarnaast is het interieur afgestemd op hun cultuur en achtergrond.
 • Huize Glorieux is een woonzorgcentrum met 54 appartementen, waardoor het ook zijn eigen unieke sfeer ademt. Binnen Huize Glorieux wonen ouderen met dementie die voor een groot deel zelfstandig kunnen wonen. Spiritualiteit en leven in gezamenlijkheid spelen een belangrijke rol in de dag invulling van de bewoners.

 

Wat ga je doen?
Als secretaresse bij Glorieux Zorg & Wonen zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je ondersteunt onze directeur en teamleiders met diverse secretariële, administratieve en organisatorische taken. Een belangrijke verantwoordelijkheid van jou is notuleren. Daarnaast beheer en coördineer je de agenda’s van de directeur en teamleiders, plant afspraken en vergaderingen en zorgt ervoor dat iedereen goed geïnformeerd en voorbereid is. Je bereidt vergaderingen voor interne commissies voor, behandeld inkomende en uitgaande correspondentie, waaronder e-mails en post, en zorgt voor een snelle en professionele afhandeling. Je ondersteunt de bewonersraad, zorgt voor verslagleggingen, voert periodiek agendaoverleg met de voorzitter en secretaris van de Bewonersraad.

Wat breng je mee?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, representatieve collega met een dienstverlenende houding. Je bent omgevingssensitief en communiceert op heldere wijze. Je beschikt over organisatietalent met oog voor detail. Je bent accuraat, discreet en integer. Je werkt zelfstandig en proactief en hebt een flexibele werkhouding. Je beschikt over een afgeronde secretaresseopleiding, minimaal MBO-niveau en hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken. Je hebt een goede beheersing van het MS Office pakket.

Ons aanbod
Bij Zorg & Wonen Glorieux krijg je de kans om in een dynamische en stimulerende omgeving te werken, waar je een waardevolle bijdrage levert aan ons succes. Je bent het eerste aanspreekpunt van zowel interne als externe contacten en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie waarin geen dag hetzelfde is! Maar dat is niet alles:

 • Een uitdagende inspirerende werkomgeving met enthousiaste collega’s;
 • Je gaat in eerste instantie aan de slag voor 1 jaar, met de intentie dit daarna om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Je ontvangt een bruto maandsalaris van min. €2.466,72 en max. €3.256,53 in FWG 35 cao VVT;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Behalve in een informeel team, kom je terecht in een mooie, groene omgeving waar je een oase van rust ervaart, dat beloven we je;
 • Reiskostenvergoeding en goede pensioenregeling;
 • Leuke teamactiviteiten zoals een kerst- en nieuwjaarsborrel, het tuinfeest, tai chi lessen én stoelmassages!

 

Meer weten?
Bekijk ook eens de film op onze website waar je een kijkje kunt nemen op ons landgoed. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiter Joep Sauvé via telefoonnummer 06-50000953. (wegens vakantie zullen we in de week van 15 juli reageren op je sollicitatie)

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent gezocht nabij Bergen op Zoom

Tholen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur