zoekt een

Medewerker Telefonie en Zorgdomotica

Elektronische hulpmiddelen maken het leven een stuk makkelijker. Ze creëren zelfredzaamheid, veiligheid en bewegingsvrijheid. Dat geldt in het bijzonder voor onze cliënten en medewerkers. Zij kunnen niet zonder onze zorg-, communicatie-, camera- en toegangscontrolesystemen. En dus kunnen ze ook niet zonder jou. 

 

Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat alle componenten van de zorgdomotica optimaal functioneren. Van de alarm- en oproepsystemen tot de wifi-verbinding en van het telefoonsysteem tot de toegangscontrolesystemen en de camera’s. Je bent het eerste aanspreekpunt bij problemen, lost zelf verstoringen op en zorgt ervoor dat er tijdig externe hulp wordt ingeschakeld bij complexe storingen. Je richt nieuwe systemen in en houdt de hardware-voorraad op peil. Daarnaast adviseer je het management over verbeteringen en aanpassingen. En help je onze medewerkers op weg door gebruikershandleidingen en/of procedures/protocollen op te stellen.

Waar ga je werken?
De medewerker Telefonie, Netwerk en Zorgdomotica maakt deel uit van het team IT. Dit team verzorgt de IT-dienstverlening voor de gehele organisatie en bestaat uit de specialismen IT-infra (waaronder telefonie en zorgdomotica), support & devices en informatiemanagement.

Je bent in nauw contact met verschillende disciplines en collega’s binnen de regio’s. Eigenlijk werk je dus in het hele werkgebied van Zuidwester. Afhankelijk van je afspraken, bepaal je waar je werkt; vanuit de regio (we hebben kantoren in Spijkenisse, Oud-Beijerland, Goes en Middelharnis) of deels vanuit huis.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je bent in het bezit van een diploma op minimaal MBO-4-niveau op het gebied van ICT. 
 • Kennis van- en ervaring met zorgdomotica is heel fijn, maar ervaring met IP telefonie en netwerken vormt de basis.
 • Je bent op de hoogte van externe ontwikkelingen op jouw vakgebied. 
 • Je kunt zelfstandig werken, bent vindingrijk en oplossingsgericht.
 • Je hebt tact, kan goed luisteren en werkt nauwkeurig.
 • Je hebt overtuigingskracht, uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en doorzettingsvermogen.
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris van maximaal €3.938,- bruto per maand o.b.v 36 uur (per 1 juni 2024, FWG-schaal 45), CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of stoornis in het autisme spectrum. Onze 1800 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! 
Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Zo kan er een goede overdracht plaatsvinden binnen de 24-uurs zorg van de cliënt, maar ook rondom behandeling via het Expertisecentrum en bijvoorbeeld de overstap van wonen bij Zuidwester naar begeleiding van Eigenz. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen. 

Interesse?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 19 juli via onderstaande button. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met André Hagoort (manager IT) via 06-10 93 12 43.

Contact

Sandra Pijl
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Contractmanager ICT

Tilburg
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Klinisch Informaticus in een dynamisch ziekenhuis Den Bosch!

's-Hertogenbosch
In overleg
GGz Breburg

Medewerker Support en Beheer

Tilburg
32 - 36 uur