Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

" Op zoek naar een zomer vol zinvol werk en waardevolle ervaring? Bij de Robert Coppes Stichting kan je een bijdragen leveren aan het welzijn van anderen als huishoudelijk medewerker!’'

Uren in overleg | Gehandicaptenzorg | Robert Coppes Stichting

 

Dit ben jij

Je hebt ervaring in het uitvoeren van schoonmakenwerkzaamheden in een zorgorganisatie.

Communiceren met cliënten en de ruimte met hen afstemmen op hun wensen is jouw passie Het is een voordeel wanneer jij ervaring hebt met het werken met mensen die zoals onze cliënten blind of slechtziend zijn. Verder vind je het leuk om met verschillende collega’s te werken/ af te stemmen en in teamverband te werken. (Begeleiders / huishoudelijk medewerkers e.d.)

 

Dit vind je leuk om te doen

Je zorgt er met je schoonmaakwerkzaamheden voor dat de kamers van de cliënten en de gezamenlijke ruimtes schoon zijn. Je doet dit in overleg met je cliënten en je houdt zoveel mogelijk rekening met hun wensen. Hiermee zorg je voor hen en voor je collega's voor een goede hygiëne.

Je weet prettig om te gaan met de cliënten en je kent hen persoonlijk. Je hebt vaak langdurig en regelmatig contact met hen tijdens je werk. Zo lever je een belangrijke bijdrage aan de een prettige en huiselijke sfeer.

De schoonmaakwerkzaamheden van een huishoudelijk medewerker bestaan uit:

  • Stofzuigen en/of dweilen van ruimtes
  • Schoonmaken van badkamerruimte (toilet/douche/putjes e.d.)
  • Het opruimen/schoonmaken van kamers van bewoners en ruimtes – varieert van het opruimen van iets wat gevallen is tot het schoonmaken van een tafel waar bewoner aan gegeten heeft.


In de omgang met de bewoners verwachten we van jou:

  • Jij bent op huishoudelijk gebied hun visuele ondersteuning! Wat hun niet zien, is iets wat jou waarschijnlijk op zal vallen, daar verwachten we een actieve houding van je.
  • Dat je rekening houdt met hun visuele beperking, spullen hebben bij bewoners vaak een vaste plaats en alles wat verplaatst wordt vinden ze niet snel terug, de mondelinge afstemming tussen jou en bewoner is hierin van belang.
  • Dat je eventuele omgang met bewoners die afgesproken is met bewoner en begeleiding op kunt volgen. (Wens/behoefte bewoner staat vooraan, het is zijn/haar huis en omgeving waar je in komt)

 

Naast een fantastische baan, krijg je ook

De Robert Coppes Stichting biedt je een uitdagend en gevarieerd takenpakket in een goede werksfeer. Binnen de Coppes bieden we volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en is een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden beschikbaar voor alle medewerkers.

We bieden je een tijdelijk dienstverband van 3 maanden van 12 - 36 uur per week, afhankelijk van wat jij kunt bieden. De functie is ingeschaald in FWG schaal 15. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Op basis van deze CAO biedt de Robert Coppes Stichting een volledige dertiende maand als eindejaarsuitkering en heb je de mogelijkheid tot balansverlof. Ook zijn er mogelijkheden voor nevenwerkzaamheden zoals inspraak over vernieuwd beleid.

 

Jouw nieuwe werkgever

Wij ondersteunen blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek. Juist die combinatie maakt het leven vaak complex. Onze professionals zoeken altijd naar mogelijkheden, zodat cliënten het leven kunnen leiden zoals zij dat graag willen. We komen op voor hun belangen, altijd en overal.

Gewoon, omdat we van mensen houden.

Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning: 24-uurs zorg in onze woonvormen in Vught, gespecialiseerde begeleiding en behandeling bij mensen thuis in bijna heel Zuid-Nederland en dagbesteding op maat in Vught, Nijmegen en Spaubeek.

Er is nog niet veel vastgelegde kennis over de combinatie van blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek. Daarom werken we actief aan het ontwikkelen, verbreden, vastleggen en toepassen van onze kennis en expertise op dit gebied. Dat doen we door middel van onderzoek en innovatie. Zorgmedewerkers én cliënten hebben hier vanwege hun praktijkervaring en ervaringsdeskundigheid een belangrijke rol in. De Coppes is een informele platte organisatie waarbij een familiecultuur heerst.

 

Informatie en sollicitatie

Algemene informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: www.robertcoppes.nl

Voor meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Desiree van Weert via telefoonnummer (073) 657 91 57.

Motivatiebrieven met CV kunnen tot uiterlijk 17 juli 2024 gestuurd of gemaild worden naar Yasmine Tadmiri.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Contact

Yasmine Tadmiri
Adviseur P&O
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zuidwester

Manager Vastgoed

Breda
32 - 36 uur
Sint Anna

Teammanager Facilitair

Boxmeer
28 - 32 uur