Flexpool medewerker

Op zoek naar een avontuur in de zorg, waarbij geen dag hetzelfde is? Word een flexpool medewerker bij onze stichting!

Als jij van variatie en uitdaging houdt en je passie voor zorg wilt inzetten op verschillende plekken, lees dan snel verder.

Uren in overleg | Flexpool | Gehandicaptenzorg | Robert Coppes Stichting

 

Dit ben jij

Als flexpool medewerker ben je cliëntgericht en pro-actief. Je onderschrijft de visie van de Robert Coppes Stichting en brengt deze in de praktijk. Je bent een teamspeler, maar kan ook zelfstandig werken. Jij haalt veel plezier uit het methodisch rapporteren. Goede communicatieve vaardigheden en het hebben van een actieve feedbackhouding zijn jouw kernkwaliteiten. Je hebt geen problemen met een 24-uurs rooster, waarbij je avond, weekend en slaapdiensten draait. Natuurlijk is geduld, empathie en weten hoe je een warme band kan opbouwen met onze cliënten enorm belangrijk. Verder heb je:

  • (minimaal) een agogische of (psychiatrische) verpleegkundige opleiding op minimaal MBO-3 niveau;
  • presente benadering tijdens het werken. Jij weet hoe je zeggenschap van cliënten weet aan te spreken en te bevorderen.
  • Kennis over en ervaring in het werken met mensen met een meervoudige beperking waarbij ook psychiatrische problematiek aanwezig is een pré. Zo niet, dan zie jij het als een uitdaging om je op deze gebieden verder te ontwikkelen.


Dit vind je leuk om te doen

Je ondersteunt onze bewoners bij de dagelijkse routine taken, waarbij je ze zoveel mogelijk zelf laat doen. Je spreekt de dag door en bekijkt wat er op dat moment leeft bij de bewoners en wat de locatie-organisatie vraagt, de taken verdeel je met collega’s. Tenslotte ondersteun je de bewoners bij het plannen van hun activiteiten en ondersteunt ze waar nodig, bijvoorbeeld door mee te gaan naar een arts-bezoek, het doen van een boodschap of het maken van een wandeling. Daarnaast vier je samen ook bijzondere momenten en proberen we er echt een feestje van te maken door samen uit eten te gaan of ……

 

Naast een fantastische baan, krijg je ook

De Robert Coppes Stichting biedt je een uitdagend en gevarieerd takenpakket in een goede werksfeer. Binnen de Coppes bieden we volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en is een breed pakket aan opleidingsmogelijkheden beschikbaar voor alle medewerkers. We bieden je een dienstverband, waarbij de uren per week nog bespreekbaar zijn. We bieden een jaarcontract, schaal 35 of 40 afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding. Uiteraard met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg. Op basis van deze CAO biedt de Robert Coppes Stichting naast het vakantiegeld in mei, een volledige dertiende maand als eindejaarsuitkering

 

Jouw nieuwe werkgever

Wij ondersteunen blinde en slechtziende volwassenen met bijkomende problematiek. Juist die combinatie maakt het leven vaak complex. Onze professionals zoeken altijd naar mogelijkheden, zodat cliënten het leven kunnen leiden zoals zij dat graag willen. We komen op voor hun belangen, altijd en overal.

Gewoon, omdat we van mensen houden.

Wij bieden verschillende vormen van ondersteuning: 24-uurs zorg in onze woonvormen in Vught, gespecialiseerde begeleiding en behandeling bij mensen thuis in bijna heel Zuid-Nederland en dagbesteding op maat in Vught, Nijmegen en Spaubeek.

Er is nog niet veel vastgelegde kennis over de combinatie van een visuele beperking met andere problemen. Daarom werken we actief aan het ontwikkelen, verbreden en vastleggen van onze kennis en expertise op dit gebied. Dat doen we door middel van onderzoek en innovatie. Zorgmedewerkers én cliënten hebben hier vanwege hun praktijkervaring en ervaringsdeskundigheid een belangrijke rol in.

 

Informatie en sollicitatie

Algemene informatie over onze organisatie kun je vinden op onze website: www.robertcoppes.nl

Voor meer informatie over deze functie is te verkrijgen bij Petra van Antwerpen via telefoonnummer (073) 657 91 57.

Brieven met CV kunnen tot uiterlijk 17 juli 2024 gestuurd of gemaild worden naar Yasmine Tadmiri via P&O. Bekijk onze website voor de openstaande vacature.

Contact

Yasmine Tadmiri
Adviseur P&O
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Coördinerend begeleider in Boekel

Meierijstad
28 - 32 uur
Robert Coppes Stichting

Persoonlijk begeleider

Vught
In overleg
Sint Anna

Verpleegkundige ouderenzorg

Boxmeer
16 - 32 uur