zoekt een

Verpleegkundige Mobiel Zorgteam mbo/hbo (V240115)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als verpleegkundige mbo/hbo bij het Mobiel Zorgteam draag je de zorginhoudelijke verantwoordelijkheid voor verschillende groepen cliënten. Je hebt een adviserende en uitvoerende functie ten aanzien van de verschillende zorgsituaties, waarin je zelfstandig op route gaat. Deze routes kunnen bestaan uit hoogcomplexe technische zorg handelingen, uit begeleiding in palliatieve situaties en/of sedaties of als vraagbaak en ondersteuning voor verpleging van de locaties van o.a. de Wever. Je beoordeelt de verpleegsituaties en de omstandigheden waaronder men zorg moet bieden en schakelt zonodig andere disciplines in. Als verpleegkundige heb je oog voor de client achter zijn zorgvraag. Je verleent zorg met passie en gevoel en bent bereid daarin te investeren. Daarnaast heb je een actieve rol bij het begeleiden van studenten en stagiares.

Meer weten?
Bel Milou Smits 06-18695016 (Manager zelfstandige teams).

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van €3.256,53 - €4.370,94 per maand (FWG50 ) bij een 36-urige werkweek. Een aanloopperiodiek kan van toepassing zijn.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 28-32 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster waarin ook nachtdiensten zijn opgenomen. Op termijn is er uitbreiding van contracturen mogelijk.
 • Het MZT werkt met een systeem van zelf roosteren, wanneer je een groter contract wenst kan je een deel van de uren in een van onze wijkteams werken.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
 • We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en schenken veel aandacht aan scholing en deskundigheidsbevordering.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Het diploma Verpleegkundige niveau 4, 5 -6 (met eventueel specialistische aanvulling). Je hebt eventueel ervaring als wijkverpleegkundige en deskundigheid op het gebied van medische/verpleegtechnische handelingen.
 • Je hebt kennis van en ervaring met hoogcomplexe en palliatieve zorg.
 • Je houdt vakliteratuur bij en volgt frequent bijscholing die zowel intern als extern verzorgd wordt.
 • Je laat zien dat je trots bent op je vak en dit uitstraalt naar anderen.
 • Je bent bereid om kennis over te brengen in de praktijk en een coachende houding aan te nemen naar je collega's en andere zorgprofessionals binnen de organisatie.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Je komt te werken in de leukste baan in de gezondheidszorg.
Zo geef je bijvoorbeeld het ene moment infusietherapie aan een client via een centrale lijn en ben je in je volgende zorgsituatie bezig met stervensbegeleiding bij palliatieve sedatie.
Er is tijd en aandacht voor de medemens, je hebt veel te maken met hoog-complexe zorg en je streeft naar kwalitatief goede zorg. Je werkt volgens protocollen en richtlijnen. Tevredenheid van de client staat hoog in het vaandel.

Het Mobiel Zorgteam bestaat uit gespecialiseerd verzorgenden en verpleegkundigen waarin ongeveer 24FTE werkzaam is. Het team richt zich op geplande en ongeplande dienstverlening aan thuiszorgcliënten en intramurale cliënten van de Wever. Als team verlenen we ook nog 24 uur per dag verpleegtechnische ondersteuning voor circa 22 andere thuiszorgorganisaties. Tevens heeft het Mobiel Zorgteam een 'eerste hulpfunctie' en beoordeeld cliënten waarvan de gezondheidssituatie plotseling verandert.

Het Mobiel Zorg Team heeft in de keten een actieve rol waarin we meebewegen met de zorg die aan het veranderen is. Zo zijn we momenteel bezig met het project 'minder kwetsbare ouderen op de SEH' in samenwerking Vanuit het Mobiel Zorg Team is onze ambitie om hierin middels verpleegkundig adviesgesprek te beoordelen waar de juiste zorg op de juiste plek geboden kan worden.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Jan van de Ven, senior verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Sociotherapeut of verpleegkundige FTU | 24 – 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Anna Zorggroep

Verpleegkundig specialist

Geldrop
In overleg
Archipel Thuis BV

Wijkverpleegkundige Best (vaste uren/dagen)

Best
20 - 32 uur