zoekt een

Verzorgende IG of mbo-verpleegkundige revalidatie

De zelfredzaamheid vergroten door naasten en zorgtechnologie te betrekken in de ondersteuning? Het kan wél als zorgprofessional bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Je houdt je continu bezig met het verbeteren van de zorg. Zo maak jij goede zorg beter uitvoerbaar en toekomstbestendig. Zet jij, samen met ons, de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
Jij zet altijd net dat stapje extra om de kwaliteit van leven van revalidanten te vergroten. Samen met de revalidant, zijn of haar naasten en het behandelteam vorm je een stevige basis en ga je op zoek naar een optimale begeleiding van de revalidant en het behalen van zijn of haar behandeldoelen.

Het doel van revalidatie is (bijna) altijd terugkeer naar huis. Iedere revalidant heeft zijn eigen revalidatieplan met doelen. Je bewaakt de naleving en kwaliteit hiervan, behoudt het overzicht en zorgt voor tijdige aanpassingen wanneer de situatie hier om vraagt. Je zorgt voor optimale en persoonlijke begeleiding. De regie laat je bij de revalidant zelf. Jij weet de juiste toon te vinden om revalidanten te stimuleren en motiveren. Je gaat altijd uit van positieve gezondheid en richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van het netwerk rondom de cliënt. Je gaat uit van de principes van Langer Actief Thuis (LAT). Het gebruik van zorgtechnologieën en andere innovaties ga je niet uit de weg. Zo geef jij revalidanten de beste kans op een spoedig herstel en terugkeer naar huis. En een toekomst waarin ze zo lang mogelijk aan het roer staan van hun eigen leven. Daar krijg jij energie van!

Je hebt een belangrijk aandeel in het inrichten van toekomstbestendige zorg. Je volgt ontwikkelingen op de voet, toont lef en vindt het leuk om zorginnovaties uit te proberen. Jij bent altijd op zoek naar manieren om jouw werk en dat van je collega’s makkelijker en plezieriger te maken en de begeleiding van revalidanten te optimaliseren. Door je ontdekkingen te delen, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de revalidant, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Op locaties Altenahove (in Almkerk) en Slotjesveste (Oosterhout) zoeken wij nieuwe collega’s voor de revalidatieafdeling. Een combinatie tussen deze locaties behoort tot de mogelijkheden.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van cliënten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • In het bezit van een (bijna) afgeronde opleiding tot verzorgende IG en/of verpleegkunde niveau 4
 • Vertrouwd met de doelgroep en een echte doorzetter
 • Nieuwsgierig en op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied aa
 • Het visitekaartje van revalidatie Mijzo
 • Een echte teamplayer. Je kan luisteren, spiegelen, motiveren en stimuleren
 • In het bezit van goede verbale en non-verbale uitdrukkingsvaardigheden
 • Digitaal vaardig en betrouwbaar met vertrouwelijke (cliënt)informatie
 • Bovenal een fijne collega

En wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract met een passend urenaanbod en rooster, passend bij jouw persoonlijke situatie
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 35 (verzorgende: max. € 3.256,53) of FWG 45 (mbo-verpleegkundige: max € 3.848,27 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring en functie
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Fijne collega’s, een hecht team en een prettige werksfeer
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie.
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust met Brigit Appeldoorn, teammanager GR/ELV, op 0648520796.

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Kijk voor meer Mijzo op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Contact

Brigit Appeldoorn
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur