Revalidatiearts - Eindhoven

Onze cliënten dagen zichzelf dagelijks uit om weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. Het zijn stuk voor stuk doorzetters.

Libra Revalidatie & Audiologie, RVE Oost is op zoek naar een revalidatiearts met affiniteit met neurorevalidatie.

| 0,7 – 1,0 fte | deels locatie Blixembosch / deels detachering ziekenhuis 

Samenwerking ziekenhuizen
Libra locatie Blixembosch heeft revalidatieartsen die centrumgerichte werkzaamheden verrichten (Eindhoven Blixembosch, Tilburg Leijpark en Weert) en revalidatieartsen die gedetacheerd werkzaam zijn in ziekenhuizen. Vanuit onze visie is de revalidatie volledig geïntegreerd  in omliggende ziekenhuizen met een actieve participatie in MDO’s, gericht op de speerpunten van het ziekenhuis en waar mogelijk participatie in de medische staven.

Je werkt als revalidatiearts op onze locatie Blixembosch in Eindhoven. Detachering kan plaatsvinden in één van de onderstaande ziekenhuizen:

  • Het Elkerliek ziekenhuis in Helmond staat voor samenwerking in de regio, kwalitatief hoogwaardige, gastvrije en service gerichte zorg. Speerpunten zijn chronische zorg. Het Elkerliek heeft een hand/pols centrum, pijncentrum, en wondexpertise centrum. Er is participatie in de CVA 1,5 lijns zorg.
  • Het Sint Jans Gasthuis in Weert is een kleiner perifeer ziekenhuis en heeft naast de basiszorg als speerpunten oncologie (borst- en darmkanker) en de chronisch ziekere oudere.

Wat ga je doen? 
Op locatie Blixembosch werk je binnen onze teams Neurologie. Jouw kerntaken zijn klinische en poliklinische werkzaamheden voor één van de doelgroepen NMA (neuromusculaire aandoeningen) of NAH (Niet aangeboren hersenletsel), in overleg. Beoordeling van spasticiteit en de daarmee samenhangende functionele beperkingen, de indicatie voor orthesen en andere behandelmogelijkheden zijn onderdeel van de werkzaamheden.

Je werkt samen met collega revalidatieartsen, Physician Assistants, Verpleegkundig Specialisten en de ziekenhuisrevalidatiearts die reeds werkzaam is binnen het Elkerliek Ziekenhuis en St. Jans Gasthuis.

Bij detachering in een van deze ziekenhuizen bestaan je werkzaamheden uit klinische en poliklinische consulten, technische spreekuren en schoenenspreekuren, en deelname aan de MDO’s. Allen met name op neurologische problematiek gericht. Daarnaast specifiek voor het Elkerliek Ziekenhuis participatie binnen het project CVA 1,5 lijn.

Je komt te werken in een open en innovatieve organisatie in een aantrekkelijke regio. We nemen deel aan lokale, regionale en landelijke netwerken.

Wat bieden wij jou?

  • Een vast dienstverband bij Libra Revalidatie & Audiologie.
  • De uren zijn bespreekbaar tussen 0,7 – 1,0 fte.
  • Een open en innovatieve organisatie.
  • Deelname aan lokale, regionale en landelijke netwerken.
  • Werken in een innovatieve en aantrekkelijke regio.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS).

Wij zijn benieuwd naar jou
Jij bent gediplomeerd als Revalidatiearts, inclusief BIG en RGS-registratie. Je hebt bij voorkeur al enkele jaren ervaring.
Je omarmt de samenwerking met ziekenhuizen en ziet jouw detachering als een verrijking voor de revalidatie. Met jouw brede belangstelling, enthousiasme en analytisch vermogen versterk je de samenwerking en ben je zichtbaar in het ziekenhuis. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button. 
Een oriënterend gesprek behoort tot de mogelijkheden.

Ook kandidaten die binnenkort hun opleiding afronden nodigen we uit te solliciteren.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid.
Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.
Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature of wil je eerst vrijblijvend kennismaken, dan kun je contact opnemen met:

  • Weike Donkers - Beckers, RVE manager bedrijfsvoering, tel: 06-38568130
  • Karin Maas, revalidatiearts, Elkerliek Ziekenhuis en St. Jans Gasthuis, e-mail: k.maas-vanweert@libranet.nl

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088 - 313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: werken@libranet.nl.

Over Libra Revalidatie & Audiologie
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. 

De medische staf bestaat uit 33 revalidatieartsen. Wetenschappelijk onderzoek en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel. We participeren in het opleidingscircuit tot  revalidatiearts met vanaf 1 maart 2019 het OOR ZON (Zuid Oost Nederland). Er is een nauwe samenwerking met hogescholen, van waaruit stagiaires van verschillende disciplines samenkomen in het multidisciplinaire zorg en innovatie centrum (MZIC).

Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Contact

Weike Donkers-Beckers
RVE manager bedrijfsvoering
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg