zoekt een

Teammanager Behandel en Kenniscentrum Oss | 32 - 36 uur

"In de transitie naar toekomstgerichte ouderenzorg speelt strategisch meedenken over de positie van het Behandel en Kenniscentrum een cruciale rol, zowel intramuraal als in de eerstelijnszorg. Deze boeiende functie heeft aanzienlijke uitdagingen waarin je beweging moet initiëren, niet alleen bij eigen behandelaren, maar ook bij de zorgteams waarmee wordt samengewerkt."

Behandel en Kenniscentrum
Het Behandel en Kenniscentrum (BKC) binnen de regio is verantwoordelijk voor de behandeling, begeleiding en consultatie van cliënten. Onder het BKC vallen alle vakgroepen van behandelaren zoals de medische vakgroep, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, consulenten belevingsgerichte zorg, Mimakkers en muziektherapeuten. Samen met deze diverse specialisten werken we aan kwalitatief hoogwaardige zorg voor de geriatrische zorgvragers in het werkgebied. Je standplaats is locatie De Wellen in Oss.

Als teammanager BKC geef je leiding aan ongeveer 100 hoogopgeleide professionals, die actief zijn op 11 locaties in de regio Oss/Bernheze en in de eerstelijnszorg.

Wat ga je doen?
In een zelforganiserende werkomgeving, waar vakgroepen precies weten wat nodig is om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren, is het cruciaal om als teammanager een verbindende en aanjagende rol te spelen. Deze rol vereist het vermogen om effectief te schakelen tussen verschillende zorgsoorten en de verbinding te waarborgen tussen zorg en behandeling. Je fungeert als sparringpartner voor de zelfstandig werkende vakgroepen, waarbij je ondersteuning biedt door middel van coaching en het bevorderen van de samenwerking tussen diverse disciplines. Daarnaast heb je contact met andere zorgpartners in de keten.

Je denkt mee over oplossingen en zorgt dat de kwaliteit van het Behandel- en Kenniscentrum continu op peil blijft.

Je werkt nauw samen met de drie andere Teammanagers die BKC in de andere regio’s aansturen.

Wie ben jij?
Als teammanager Behandel en Kenniscentrum beschik je over hbo+ werk- en denkniveau en heb je ervaring met het aansturen van hoogopgeleide professionals in de zorg.

Er zijn 2 mogelijkheden om voor deze functie in aanmerking te komen:
 • Als kandidaat van buiten BrabantZorg neem jij ervaring, kennis en expertise mee.
 • Als interne kandidaat is het mogelijk deze rol vanuit een traineeship aan te gaan.

Daarnaast:
 • Is ervaring met verandermanagement een pré;
 • Ben je een goede gesprekspartner met lef én humor;
 • Ken je de ontwikkelingen binnen de sector VV&T en vertaal je deze naar onze dagelijkse praktijk. Daarnaast lever je een bijdrage aan discussies en ontwikkelingen binnen de regio of specialisatie;
 • Sta je stevig in je schoenen om te acteren in een complex belangenveld.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Je krijgt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling. Daarnaast:
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);
 • Korting op het leasen van een auto o.b.v. Private Lease;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een salaris in FWG 60: Minimaal € 3767,- tot maximaal € 5593,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Start je als trainee in deze rol, dan is een salaris in FWG 55 van toepassing: Minimaal € 3256,- tot maximaal € 4906,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina.

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Teammanager BKC Rozemarijn Langenhuizen 06 51 15 97 61.

De sluitingsdatum is 31 juli. De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf de tweede week van augustus.

Recente vacatures

Amarant

Senior inkoper

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Teammanager cliëntbureau Amersfoort (tijdelijk)

Utrecht
28 - 32 uur