Verzorgende IG zorgafdeling Tilburg | 12 - 28 uur per week

Als verzorgende IG kun je bij ons zorgen vanuit je hart. Kun je zorg bieden zoals je het voor je eigen ouders zou willen. Kun je écht tijd maken voor je bewoners omdat de tijdsdruk minder hoog is. Je komt bovendien te werken in een team waar het heel gewoon is dat je elkaar helpt.

Jouw rol als Verzorgende IG!

"Kijk jij naar mij als mens en wat mij gelukkig maakt?

Kun jij mijn wensen en behoeften verstaan, ook al kan ik het zelf niet goed meer uitleggen?

Zorg jij voor een warm en veilig thuis?"

Als verzorgende IG verzorg, verpleeg en begeleid je onze bewoners die met name een vorm van dementie, maar ook somatische zorgvragen hebben. Je voert verzorgende- en verpleegtechnische handelingen en ADL-werkzaamheden uit, schuift aan bij de eetmomenten en zorgt, tijdens een verantwoordelijke dienst, voor het coördineren van de zorgverlening. Maar het draait natuurlijk niet alleen om het verlenen van zorg. We willen dat onze bewoners zich hier écht thuis voelen en een fijne oude dag beleven. Ook daar heb jij een hele belangrijke rol in. Dit doe je onder andere door uit te gaan van een gelijkwaardige relatie met de bewoner, te handelen vanuit mogelijkheden en de wensen en behoeften van de  bewoner (voor zover mogelijk) steeds als uitgangspunt te nemen. Zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoners houd je hierbij in stand of je stimuleert dit zo zoveel als mogelijk. Kort samengevat betekent dit dat jij oog hebt voor wat jouw bewoners willen en kunnen. Dat ze - voor zover dat nog lukt - doen waar ze gelukkig van worden. En dat ze hun eigen dagritme bepalen. Naast met je bewoners heb je natuurlijk ook veel contact met familie en mantelzorgers. Je beantwoordt hun vragen, informeert ze over hoe het gaat en hoe ze kunnen omgaan met het ziektebeeld van hun naaste.

Jouw werkplek
Je gaat werken op onze zorgafdeling en werkt daar samen met je collega’s van verschillende disciplines als één team rondom de bewoner. Onze kleinschalige zorgafdeling telt in totaal 85 zorgsuites waar 24-uurs zorg wordt verleend en 2 zorghotelsuites voor kortdurend verblijf. De zorgsuites liggen rondom 10 gezamenlijke en gezellige huiskamers waar de meeste bewoners het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Goed om te weten: op onze huiskamers zijn van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat medewerkers wonen en welzijn aanwezig. Zij zorgen voor het welzijn van onze bewoners en geven hen de nodige aandacht. Hierdoor heb jij de volle tijd en aandacht voor jouw eigen taken. 

Waarom collega's werken bij De Leyhoeve aanbevelen?

"Mijn eerste indruk die ik nog steeds met me mee draag: je ervaart hier echt hoe het werken  in de zorg ook anders kan! Omdat je écht meer tijd heb voor de bewoners. Je staat altijd met meerdere krachten en daarbij is er ook van ‘s ochtends 07:30 uur tot en met ‘s avonds 22:30 uur een medewerker wonen en welzijn aanwezig. Zij zijn er voor het welzijn van onze bewoners en zorgen ervoor dat zij de gehele dag de nodige aandacht krijgen. Daarnaast wordt er elke dag vers gekookt op de huiskamers. Onze bewoners krijgen wat ze willen zoals een wijntje bij het eten, maar in de avond ook een borrel met iets lekkers of een advocaatje met slagroom. Echt zorg zoals je het voor je eigen ouders, en later voor jezelf, ook zou willen. Bovendien zijn we met alle collega's echt één team en is het heel vanzelfsprekend dat je elkaar helpt." - Sanne –

Wat vragen we van jou?

Vanzelfsprekend heb je een afgeronde opleiding als verzorgende IG. Maar belangrijker misschien nog wel is jouw warme persoonlijkheid. Dat je, ook zonder woorden, ziet wat iemand nodig heeft. Dat je altijd denkt in mogelijkheden. En dat je bovendien van mening bent dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet! Net als wij! Daarnaast:

 • Wil jij graag werken vanuit je hart met meer tijd en aandacht voor je bewoners!
 • Vind je de uitgangspunten vanuit ‘Radicale Zorgvernieuwing’ interessant.
 • Zie je kansen om in een relatief nieuwe, zich ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn.
 • Ben jij natuurlijk gewoon een fijne en gezellige collega die serieus kan werken, maar op zijn tijd ook van een lolletje houdt. Doen wij namelijk ook! 

Wat hebben we jou te bieden?

Als verzorgende IG kun je bij ons zorgen vanuit je hart. Bied je zorg zoals je het voor je eigen ouders zou willen. Kun je écht aansluiten bij de wensen van de bewoners en écht tijd voor ze maken omdat de tijdsdruk minder hoog is. Je komt bovendien te werken in een team waar het heel gewoon is dat je elkaar helpt. Daarnaast bieden we jou: 

 • Een prachtige werklocatie met een warme uitstraling.
 • Een warme ontvangst als nieuwe collega.
 • Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.
 • Een platte organisatie met korte lijntjes waar nog echt tijd voor de mensen gemaakt wordt en zorg op maat wordt verleend.
 • Qua aantal uren per week zijn er meerdere mogelijkheden. Een contract van 12 uur, 16 uur, 20 uur, 24 uur of 28 uur? Of iets er tussenin? Allemaal mogelijk!
  Blijf je liever flexibel in het aantal uren dat je per week werkt? Bijvoorbeeld omdat je nog opleiding volgt, mantelzorger bent of ook nog ergens anders werkt? Dan is een 0-uren (oproep) contract in onze flexpool uiteraard ook een mogelijkheid. Daarmee heb je alle vrijheid en kun je werk en andere bezigheden goed combineren.
 • We starten met een jaarcontract, maar spreken wel de uitdrukkelijke wens uit om uiteindelijk een vast dienstverband met je aan te gaan.
 • Salaris conform CAO VVT. Inschaling afhankelijk van je werkervaring in FWG 35 (met een salaris dat ligt tussen de € 2.466,72 en € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur).
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een fietsleaseregeling voor een elektrische fiets.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling, opleiding en training.

Enthousiast?

Klik dan op de 'reageer-button' en stuur ons een leuke motivatiebrief en je cv. 

Heb je vragen? Of wil je gewoon eerst eens vrijblijvend kennis maken voordat je echt solliciteert? Geen probleem. Bel of stuur een appje naar Evelien Meeus, recruiter, op 06 86 89 52 33.

Tot snel!

Contact

Evelien Meeus
recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur