Wijkverpleegkundige Best (vaste uren/dagen)

Wij zoeken een wijkverpleegkundige die zich helemaal thuis voelt bij het idee om anderen te helpen in de thuissituatie. Bij Archipel Thuis gaan praktische zorg en menselijke aandacht hand in hand. In overleg worden de contracturen en vaste werkdagen vastgesteld. 

Aandacht voor jou!

Voel je thuis bij Archipel Thuis. Hier werk jij op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op verantwoorde wijze kun je zelfstandig en op persoonlijke wijze je werk doen waarbij we je graag ondersteunen bij jouw verdere ontwikkeling die past bij jouw interesses. Zo gaan zorg en aandacht hand in hand. 

Wil je een indruk krijgen van werken bij Archipel Thuis? Lees dan meer over op onze site werken bij Archipel Thuis, hier vind je onder andere een blog van collega wijkverpleegkundige Ghislaine.

Wat vragen we van jou?

Je bent gediplomeerd verpleegkundige HBO-V en BIG geregistreerd;
Je hebt reeds ervaring als wijkverpleegkundige en affiniteit met onze doelgroep (met name kwetsbare ouderen); 
Je hebt kennis van de voorkomende ziektebeelden en bent op de hoogte van de sociale kaart van de aan jou toegewezen wijk(en), dorp/stad en/of regio;
Je vervult een centrale rol tussen de zorgvrager, zorgverlener, organisatie en ketenpartners. Je begrijpt en overziet de belangen van de organisatie binnen verschillende zorgcontexten;
Je bent de kartrekker en toont hierbij verpleegkundig leiderschap in handelen vanuit het vakgebied en in de samenwerking met anderen;
Je maakt op natuurlijke wijze zaken bespreekbaar met collega’s;
Je bent in bezit van rijbewijs B en een auto.
Wat bieden we jou?

We bieden je een afwisselende en uitdagende baan met voortrekkersrol waarin je gaat acteren met je collega-wijkverpleegkundige. Je krijgt de kans om een aandeel te leveren aan een jonge organisatie die volop in verandering is. Je krijgt volop de ruimte om een eigen invulling aan de functie te geven. Dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris in FWG 50 CAO VVT. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT.

Overige Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maresa Heersmink, HR adviseur, hr@archipelthuis.nl of telefoonnummer 06-83593202.

Ben jij onze nieuwe, enthousiaste collega en wil je werken in een compacte, jonge en flexibele organisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen invulling van je functie? Dan is deze baan iets voor jou! Laat je belangstelling voor deze vacature weten en solliciteer.

(In het kader van de Wet WKKGZ vragen we nieuwe medewerkers in een functie met direct met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent Goed Gedrag (VOG) die niet ouder is dan drie maanden op de datum van indiensttreding.)

Contact

Maresa Heersmink
Senior HR adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Sociotherapeut of verpleegkundige FTU | 24 – 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
GGZ Westelijk Noord-Brabant

Verpleegkundig Specialist

Halsteren
32 - 36 uur