zoekt een

Medewerker Salarisadministratie

Medewerker Salarisadministratie

Ben jij accuraat en heb jij kennis van salarisadministratie? Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een dynamische en informele zorgorganisatie? Lees dan verder! Ter uitbreiding van ons team, zijn wij bij Valkenhof in Valkenswaard per direct op zoek naar een medewerker Salarisadministratie voor 28-32 uur per week.

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit 'keigoed en met liefde'. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Jouw team
Je gaat werken in het team Finance en Control, een leuke club van collega’s. Samen zorgen jullie  dagelijks voor een effectieve salarisadministratie en staan jullie collega's te woord en beantwoord je hun vragen over het salaris, mutaties en toepassing van regelingen. Je hebt veel contact met elkaar, het management team, collega’s van andere afdelingen en met externe partijen.

Wat ga je doen?

Als medewerker salarisadministratie ben je een belangrijke schakel binnen Valkenhof. Jij zorgt ervoor dat onze medewerkers op tijd worden voorzien van hun salaris door het doen van onder andere het volgende:
- Samen met je collega's bereid je de maandelijkse salarisverwerking voor door een correctie en tijdige verwerking van mutaties.
- Je verzamelt de vaste en variabele personele mutaties, verwerkt deze, controleert en signaleert de gegevens op afwijkingen.
- Je beantwoord vragen van medewerkers, managers en collega's van de HR administratie en HRM advies over salaris aangelegenheden.
- Je houdt nauw contact met de HR administratie, de administratief controller en met externe instanties zoals pensioenfonds PGGM, de   
   uitkeringsinstantie en de belangdienst.

Wie ben jij?
Je bent een sociaal en oplettend persoon die houdt van samenwerken en nauwkeurigheid. Je bent verder communicatief en flexibel en bent graag werkzaam in een veranderende omgeving. Wat breng je mee:
- Een MBO-diploma op niveau 4 in de richting van bedrijfsadministratie aangevuld met de vakopleiding Loonadministratie.
- Je hebt specifieke kennis van CAO bepalingen, sociale- en fiscale wetgeving, pensioen en ziektekostenregelingen.
- Je bent goed in plannen, organiseren, accuraat en oplossingsgericht.
- Ervaring in de zorgsector is een pré.
- Je bent bereidt om jezelf te blijven ontwikkelen.
- Basiskennis van de systemen Afas, Intus en Exact.
- Je bent een teamspeler.

Wat krijg je ervoor terug?
De arbeidsvoorwaarden kunnen we zonder meer als uitstekend beoordelen. Je kunt rekenen op:

- Een salaris conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) van toepassing. Je wordt ingeschaald in FWG 45 (€ 2.770,33 - €
  3.944,48 per 1 oktober 2024).
- Vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
- Een contract van 28-32 uur, passend bij jouw wensen.
- Je start met een jaarcontract. Gaat het allemaal goed? Dan belonen we dat graag met een contract voor onbepaalde tijd.
- De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak, bijvoorbeeld door middel van ons Leerplein.
- De mogelijkheid om thuis te werken.

Over ons...
Sfeer en gezelligheid, dat proef je bij Valkenhof! Kom gerust eens langs, je krijgt van ons een warm en gastvrij welkom. Valkenhof is makkelijk te bereiken, via de A2 ben je zo in Valkenswaard en Leende, waar onze locaties gevestigd zijn. We zijn een (financieel) gezonde stichting met een breed scala aan zorg voor onze ouderen.

Heb je interesse?
Leuk! Solliciteer voor dan via onze site. Heb je vragen? Bel of mail Yvonne Roijackers, op 040-2014035 of yvonne.roijackers@valkenhof.nl.

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL)/ Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

 

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Yvonne Roijakkers
Mdw. salarisadministratie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorgatelier il Sogno

Front office medewerker

Berkel-Enschot
16 - 28 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Management ondersteuner medisch secretariaat - Revalidatie

Eindhoven
24 - 28 uur
Diagnostiek voor U

Managementassistent MT

Eindhoven
Parttime