Afstudeerstage Opleiding 'Mens en Techniek'

Fulltime (36 uur)
‘s-Hertogenbosch

Ben jij een 4de jaars student in de opleiding ‘Mens en Techniek’ en wil jij jouw afstudeerstage doen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis? Solliciteer dan!

Over het Jeroen Bosch Ziekenhuis
De verbinding tussen zorg en technologie wordt steeds belangrijker in het ziekenhuis. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

“Als ik binnenstap in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, ontvouwt zich niet alleen een stage, maar een unieke kans om mijn stempel te drukken op de zorg van morgen. Omringd door toegewijd zorgpersoneel en een innovatieve sfeer, ontdek ik hier mijn potentieel en de mogelijkheid om bij te dragen aan een betere ziekenhuiszorg ‘’
- Aemil van Kaethoven: 4e jaars student 2024 -

Wat ga je doen?
Je onderzoekt een uitdaging in het ziekenhuis, achterhaalt de aard van het probleem en adviseert, ontwerpt en/of implementeert een innovatieve oplossing die bijdraagt aan het verbeteren van de zorg in het JBZ. Wij verzamelen elke afstudeer/stageperiode weer mooie opdrachten die passend zijn voor de toekomstige gezondheidszorgtechnologen.

Wat vragen we van jou?
Jij bent een gedreven student die zichzelf blijft ontwikkelen. Je komt goed tot je recht in een in dynamische werkomgeving en hebt interesse in de wereld van een ziekenhuis. Verder:
  • Je zit in je 4de leerjaar van de opleiding Mens en Techniek.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Je bent een aanpakker.
  • Je hebt een gezonde dosis lef en durft initiatief te nemen.

Wat bieden wij jou?
  • Ervaring op doen in de complexe wereld van het ziekenhuis;
  • Een stagecontract voor 36 uur per week (fulltime);
  • Een stagevergoeding van €478,- bruto per maand voor 36 uur;
  • Je ontvangt reiskostenvergoeding conform artikel 11.1.1., lid 5 van de COA ziekenhuizen; tenzij je over een Ov-jaarkaart beschikt waarmee de reiskosten reeds gedekt zijn.
  • Een werkplek in het ziekenhuis voor minimaal 3 dagen in de week. Indien nodig aangevuld met een thuiswerkmogelijkheid.

Vrijblijvend kennismaken?
Neem contact op met ons!

Voor overige vragen
Mail naar Hanneke van Heijst-Doremalen, h.v.doremalen@jbz.nl e/o Annemieke Bakker, Ann.Bakker@jbz.nl

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!Disclaimer: het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de procedure. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

Leerling Verzorgende IG

Roosendaal
24 - 28 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Ziekenhuisapothekers in opleiding (AIOS)

's-Hertogenbosch
In overleg
Park Zuiderhout

Zij-instromer BBL (werken & leren in de zorg)

Teteringen
28 - 36 uur