zoekt een

Huishoudelijk medewerker

Met een beperking kun je niet altijd thuis wonen, maar wil je je wel graag thuis voelen in een woning. In een particulier wooninitiatief hebben ouders of andere familieleden zelf de regie en kijken ze samen met hun kind/verwante en met fittin naar de inhoud van de zorg en begeleiding. Fittin ondersteunt bij het opzetten van deze zorgvorm en alles wat daarbij komt kijken. Als medewerker van Fittin - onderdeel van Prisma - ben jij mede verantwoordelijk om in een initiatief een veilige en vertrouwde woonplek te creëren. Ben jij de betrokken en enthousiaste professional die wij zoeken?

Met wie ga je werken?
De spirealaan in Rosmalen is een appartementencomplex waar iedereen zijn/haar eigen appartement heeft. De bewoners wonen dus op zichzelf, maar wel met de begeleiding die ze nodig hebben. De geboden begeleiding is maatwerk en gericht op de individuele behoefte en ontwikkelingsmogelijkheden. De appartementen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, een badkamer en een slaapkamer. Daarnaast zijn er drie gezamenlijke ruimtes waar de bewoners elkaar op kunnen zoeken als ze het fijn vinden om wat samen te doen. Verder is er een gezamenlijke tuin en balkon.

Dit ben jij
Jij draagt zorg voor een schone leefomgeving. Als cliënten naar hun werk of dagbesteding gaan pak je de schoonmaakkar en ga je starten aan het schoonmaken van de appartementen en gezamenlijke ruimten. Je werkt de was bij en tijdens de koffie zorg je voor een huiselijke sfeer waarbij je het leuk vindt om een praatje te maken met cliënten en collega's.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor 12 uur per week, meer of minder uren zijn bespreekbaar.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de cao gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de € 2.016,- en € 2.672,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balansverlofuren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Een einderjaarsuitkering van 8,83%
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na jouw proeftijd gebruik maken van onze extra beloning in het arbeidsvoorwaardenpakket. Je kunt zelf kiezen van welk voordeel je wil genieten. Denk hierbij aan jouw maandelijkse sportabonnement of een nieuwe tablet of (elektrische) fiets.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prismas visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan een schone omgeving.

Relevante eisen
  • Je hebt affiniteit met schoonmaken, huishoudelijke werkzaamheden en de zorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nathalie Snoeijen ,via 06-51345011.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Nathalie Snoeijen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Glorieuxpark

Medewerker Gebouw en Techniek

Eindhoven
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime