zoekt een

Wijkverpleegkundige en werkbegeleider in de wijk

Wij, leerlingen en werkbegeleiders van leerteam Oisterwijk, zoeken een nieuwe collega Wijkverpleegkundige en tevens werkbegeleider voor 24 tot 32 uur per week om ons team te komen versterken.

Ben jij die enthousiaste HBO-verpleegkundige die naast haar/zijn rol als wijkverpleegkundige in de wijk ook de rol als werkbegeleider in het leerteam kan oppakken?

Dan is dit iets voor jou!
Thebe leerteam Oisterwijk centrum bestaat uit 4 vaste werkbegeleiders en een variabel aantal leerlingen (verpleegkundigen en verzorgenden IG) van verschillend niveau, opleiding en leerjaar.

Leerteam Oisterwijk stelt zich, naast professionele cliëntenzorg, ten doel om nieuwe werknemers aan te trekken, op te leiden en te behouden voor de organisatie. Zij investeren in kwalitatief goede werkbegeleiding waarbij inspiratie, positieve feedback, voldoende tijd en aandacht voor de individuele leerling en een prettig leerklimaat de belangrijkste voorwaarden zijn.

Samen met jou ervaren collega Wijkverpleegkundige, werkbegeleiders en leerlingen pak je alle voorkomende taken als HBOer op in de wijk. Ben jij in staat leerlingen in hun kracht te zetten, de ruimte te geven om te leren en heb je goede communicatieve en coachende vaardigheden, relativeringsvermogen en een beetje humor dan zoeken wij jou.

In het leerteam ben je de voorbeeldfunctie en eindverantwoordelijke voor alle zorg gerelateerde zaken. Je hebt dus te maken met twee soorten klanten, zowel de leerlingen als de cliënten. Als HBO verpleegkundige kom je veel verschillende situaties tegen, je verleent zorg aan jong en oud en ook de complexiteit van zorg varieert per cliënt situatie. Ben jij een ervaren wijkverpleegkundige die de kar mee wil trekken. Beschik jij over een goede helikopterview, kun je kritisch kijken naar het teamfunctioneren en organisatie, heb je affiniteit met het begeleiden van leerlingen en ben je een fijne teamplayer, dan ben jij de aangewezen persoon die wij zoeken.

Over jou
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Je hebt affiniteit met het begeleiden van leerlingen/stagiaires en ziet vooral hun mogelijkheden;
 • Je beschikt over motiverende coaching vaardigheden;
 • Je bent flexibel en houdt van afwisseling;
 • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend en initiatiefrijk;
 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkundige Hbo-V met al de nodige werkervaring;
 • Je bent in het bezit van een geldige BIG-registratie.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 3.256,53 - max. € 4.370,94. Een aanloopperiodiek/zij-instroomperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Heb je interesse reageer dan met je cv en motivatie. Wij kijken uit naar enthousiaste reacties!!

Wil je meer weten over de vacature en/of solliciteren? Neem dan contact op met leerteam Oisterwijk (088-1176760) en vraag naar 1 van de werkbegeleiders (Riëlle te Grotenhuis, Jolanda Molthoff, Yissel Buritica Munera, Liedewei Manders) of neem contact op met onze manager Anke Nizet telnr. 06-42 64 26 35.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Monique van Dijck
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGz Breburg

APH Triagist GGz

Tilburg
16 - 36 uur
Anna Zorggroep

Oncologieverpleegkundige

Geldrop
In overleg