zoekt een

Woonondersteuner De Hazelaar - Appel (V240253)

Wie ben jij en wat ga je doen

Jij hebt een positieve instelling en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je ontvangt, ondersteunt en begeleidt de bewoners en signaleert veranderingen in gedrag en sfeer. Samen met je collega’s zorg je voor de maaltijden en verricht je enkele huishoudelijke taken. Je kunt omgaan met onbegrepen gedrag, bent flexibel inzetbaar en weet welke activiteiten passend zijn voor de bewoners. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Het werken met mensen met dementie op jonge leeftijd vraagt om een creatieve, open, ruimdenkende instelling. Motiveren, coachen, enthousiasmeren, activeren en sturen/ begrenzen zijn hierbij belangrijke competenties.

Meer Weten?
Bel met Kiki van Kempen of Dirk Smeets (Senior verpleegkundige) 013-4644935.


Wij vinden enthousiasme belangrijker dan een mooi CV, sollicitaties zonder motivatiebrief worden dan ook niet in behandeling genomen.


Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel profesioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt en van betekenis bent.
 • Een salaris van €2.236,57 - €2,772,02 per maand (FWG20) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 20-24 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster. Onze diensten zijn van 7:00uur tot 23:00uur.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • We bieden wele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen. .

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt kennis van en ervaring met het organiseren van activiteiten voor ouderen, specifiek ouderen met dementie en onbegrepen gedrag.
 • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als Woonondersteuner bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
 • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
 • Je beschikt over een goede spreek-, luister - en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je Nt2 behaald.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Afdeling Appel maakt onderdeel uit van Behandelcentrum de Hazelaar in Tilburg. Appel is een verblijfsafdeling die is gespecialiseerd in de zorg voor jonge mensen met dementie. De belangrijkste ziektebeelden die voorkomen op de afdeling zijn Alzheimer, FTD, Korsakov en NAH.
De doelgroep vraagt om een specifieke (belevingsgerichte) benadering. Er wordt gewerkt met sociotherapeutische leefmilieus. Familiezorg wordt gehanteerd om een open, gelijkwaardige relatie met de mantelzorgers te krijgen. Onbegrepen gedrag komt regelmatig voor binnen deze doelgroep.
Leven in vrijheid heeft momenteel veel aandacht, net als de afbouw van psychofarmaca. Bij het werken met deze doelgroep is het uitgangspunt vooral om de cliënt door de dag te begeleiden, waarbij het accent ligt op het bieden van een zinvolle dagbesteding en het geven van structuur. Onbegrepen gedrag komt regelmatig voor binnen deze doelgroep.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Kiki van Kempen, senior verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw/heer | 12-16 uur

Oss
12 - 16 uur
GGz Breburg

Medewerker herstel FAMEUS - Aanloopmedewerker

Tilburg
12 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Sfeermaker

Roosendaal
4 - 16 uur