zoekt een

Helpende (Plus) - Joannes Zwijsen Braambos/Lotus (V240256)

Wie ben jij en wat ga je doen
Je verricht als Helpende Plus – binnen de gestelde kaders – verzorgende en verpleegkundige handelingen, zoals het verstrekken van medicijnen. Jij hebt een positieve instelling en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je helpt je collega’s ervoor te zorgen dat de bewoner de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft.

Het is een fijn team waarin samenwerken en een duidekijke, open communicatie belangrijk is

Meer weten?
Bel met Ingrid Heino, Manager zelfstandige teams a.i. op 013-5492712.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.339,72 - €2.928,86 per maand volgens cao VVT FWG25 voor Helpende en een salaris van €2.339,72 - €3.013,60 per maand volgens cao VVT FWG30 voor Helpende Plus bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 20-28 uur per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Voor Helpende Plus beschik je over het een diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat medicatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Afdeling Braambos en Lotus maken onderdeel uit van Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen en zijn beideverpleegafdelingen op de tweede verdieping waar bewoners wonen met voornamelijk een somatische zorgvraag, soms gecombineerd met psychogeriatrische en/of gedragsproblemen.
Woonzorgcentrum Joannes Zwijsen ligt in het hart van de Spoorzone in het centrum van Tilburg tussen het station en het Wilhelminapark. Het moderne, ruime en lichte pand met alle mogelijke voorzieningen biedt huisvesting, verzorging, verpleging en dienstverlening. Het woonzorgcentrum (2008) kent een zeer diverse bewonersgroep; er wonen religieuzen (fraters en zusters) en niet religieuzen, mannen en vrouwen, Tilburgers en Randstedelingen, auto- en allochtonen.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Ingrid Heino, manager zelfstandige teams
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Sint Anna

Helpende Plus Ouderenzorg

Boxmeer
16 - 28 uur