Coach leren & ontwikkelen

Thuiszorg. Het mooiste en dankbaarste beroep dat er bestaat - vinden wij! Onze collega's maken voor cliënten dagelijks het verschil tussen overleven en leven. Tussen afhankelijk zijn en op eigen benen staan. Tussen opgenomen worden en thuis kunnen blijven wonen. Of zelfs tussen eenzaamheid en een moment van gezelschap. Als professional in de thuiszorg ben je voor cliënten echt onmisbaar. En waar jij écht iets kunt betekenen.

Daar waar jij op je best bent
Ben jij op zoek naar een plek waar jij écht iets kunt betekenen in leren en ontwikkelen van jouw collega's, teams en organisatie? Als collega van het team Leren en Ontwikkelen ben je altijd op zoek naar manieren om het beste uit onze collega’s en teams te halen. Daar ben jij op je best!

Samen: jij creëert een inspirerend leerklimaat!
Bij ons staat leren van én met elkaar centraal, dit noemen we: 'Samen Leren in de Wijk'. Iedereen ontwikkelt zich op zijn of haar eigen wijze, maar niemand leert alleen. Voor jou als Coach Leren en Ontwikkelen betekent dit dat je enthousiast wordt van maatwerk, eigen regie en leren vanuit de praktijk . Je creëert een omgeving van vertrouwen en openheid waar iedereen zich gehoord en begrepen voelt. Je energie haal je uit het begeleiden van lerende collega's. Samen bepaal je de strategie van leren en ontwikkelen. Je overlegt regelmatig en zorgt voor een verdiepende intervisie.

Innovatief: jij durft met nieuwe ideeën en uitdagingen aan de slag te gaan!
Je innoveert door het ontwikkelen van verschillende ontwikkeltrajecten en leermethoden. Dit doe je samen met werkbegeleiders, assessoren, leidinggevenden en specialisten in de wijk. Je stemt jouw werkzaamheden af op de belangrijkste focuspunten van de organisatie. Momenteel ligt dit op: veilig werken en bewegingsgerichte zorg.

Proactief: jij denkt en doet op het gebied van leren en ontwikkelen een stapje extra!
Je wordt blij om, vanuit jouw expertise, een bijdrage te leveren aan het beleid op het gebied van leren en ontwikkelen. Hierdoor ontwikkel je jezelf en kan je anderen hierin meenemen. Je bent creatief en neemt initiatief. Daarnaast zorg je dat je op de hoogte blijft van alles wat er gebeurt op jouw vakgebied. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de nieuwe strategie en de koers die we daarin gaan varen.

Toegankelijk: jij bent een collega met een warm hart!
Je vindt het belangrijk dat iedereen zich gehoord voelt en bent een voorbeeld wat betreft goede communicatie. Je luistert niet alleen naar wat er gezegd wordt, maar ook naar wat er niet gezegd wordt. Je kan goed samenwerken en weet hoe je dit in teams en groepen kan begeleiden. Door jouw enthousiasme en creativiteit weet je collega’s en teams te boeien en mee te nemen in de ontwikkelingen. Ook kun je reflecteren op jezelf en jouw werkzaamheden en durf je verantwoordelijkheid te nemen en laat deze bewust liggen waar die hoort.

Wij bieden jou
  • Een veelzijdige functie in een ambitieuze en lerende organisatie, die zich kenmerkt door een informele werksfeer, open communicatie en vooral enthousiaste collega’s die passie hebben voor hun vak.
  • Een verantwoordelijke en zelfstandige baan in de thuiszorg.
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week. Andere wens? Laat het ons weten.
  • Een salaris in schaal cao VVT FWG 50. Dit is een bruto salaris van 3.013,- euro tot 4.370,- euro op basis van een 36-urige werkweek.
  • Een goed pensioenfonds (PFZW), reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, thuiswerkregeling, deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, diverse gezondheidsprogramma's.

Wij vragen van jou
  • Een afgeronde hbo opleiding.
  • Aangevuld met een opleiding op het gebied van leren en ontwikkelen (of bereid zijn om deze te volgen).
  • Aantoonbare coachings- en didactische vaardigheden.
  • Affiniteit met zorg.
  • Dat je vol enthousiasme je assessment zal maken.

Contact

Giana van Beek
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Endoscopieverpleegkundige in opleiding

Uden
28 - 32 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Leerling Verzorgende IG

Roosendaal
24 - 28 uur
Park Zuiderhout

Zij-instromer BBL (werken & leren in de zorg)

Teteringen
28 - 36 uur