(AMBULANT) AUTISME- EN WOONBEGELEIDER REGIO TILBURG

Jij bent authentiek, daadkrachtig, inspirerend en klaar voor een volgende stap?

Kom ons dan versterken als:

(AMBULANT) AUTISME- EN WOONBEGELEIDER REGIO TILBURG

Wat kun jij verwachten als nieuwe collega bij het Regionaal Autisme Centrum?

Bij het RAC ben jij meer dan een collega. Onze mensen vormen de basis binnen de organisatie en zorgen ervoor dat onze vier kernwaarden in de praktijk naar voren komen: eigen kracht, perspectief, samen en professionaliteit. Herken jij jezelf in onze missie en visie, dan is werken bij het Regionaal Autisme Centrum iets voor jou!

Op dit moment zijn wij op zoek naar Autismebegeleiders A of B die zowel ambulant werkzaam zullen zijn in de regio Tilburg, als op onze twee wooninitiatieven (Korvelseweg; 6 woonplekken, Hasseltstraat; 19 woonplekken) in Tilburg. Kortom een zeer diverse functie!

Mijn baan 

Als Autismebegeleider bij het RAC ziet geen een dag er hetzelfde uit. Ik plan namelijk, in samenspraak met mijn cliënten, zelf de afspraken in. Daarnaast zijn de werkzaamheden die ik uitvoer zeer divers. Zo werk ik veel zelfstandig, maar werk ik ook samen met collega’s. 

Een voorbeeld van een dag is als volgt: ik begin de dag bij een ambulante cliënt. Ik spreek af bij de cliënt thuis en voer het begeleidingscontact uit binnen het kader van het opgestelde zorgplan. De laatste 10 minuten rapporteer ik samen met de cliënt wat wij hebben gedaan en wat de vervolgafspraken zijn. Daarna rijd ik door naar de woonlocatie. Start de computer op en leest de rapportages van de voorgaande dag(en). Ik bekijk de agenda en zie daarin de geplande afspraken met enkele bewoners staan. Ik bezoek de bewoners in hun eigen appartement. 

Tussendoor loopt er een bewoner binnen; zijn deur is dichtgevallen en de sleutel ligt binnen. Ik speel hier soepel op in en stel de bewoner gerust. Tussendoor neem ik natuurlijk ook even pauze en/of drink ik een kopje thee in de gezamenlijke ruimte met een bewoner die hier deze dag behoefte aan heeft. Bij de overdracht draag ik mijn bevindingen en bijzonderheden over aan mijn collega. Ik zorg dat de rapportages op orde zijn en sluit de dag af op de woonlocatie.

Wie ben ik? 

Allereerst beschik ik over MBO4 of HBO werk- en denkniveau en heb ik aantoonbare ervaring met volwassenen in een soortgelijke functie. Maar nu de echt belangrijke punten. Ik:

* Ben enthousiast en trots op het werk van mijn team en mij bij onze cliënten  
* Heb ervaring in het opstellen van zorgplannen 
* Vind collegialiteit en duidelijke communicatie belangrijk, maar ik word ook gezien als een positieve toevoeging aan het team 
* Krijg er energie van dat mijn werk bijdraagt aan het realiseren van de missie van het RAC: passende ondersteuning bieden aan mensen met autisme van alle leeftijden, in al hun levensfasen en op alle levensgebieden 
* Ben flexibel inzetbaar en vind het een passievolle uitdaging om de (sociale) redzaamheid van cliënten te vergroten 
* Ben bereid om twee avonden per week te werken (tot maximaal 21:00 uur), dit heeft betrekking op het wooninitiatief. Ambulante begeleiding vindt plaats tot maximaal 20:00 uur. 
* Vind het geen probleem om één á twee weekenddagen (10:00 tot 14:00 uur) per maand op een van de twee wooninitiatieven te werken

Waarom het Regionaal Autisme Centrum?

Het RAC biedt jou een afwisselende en zelfstandige baan binnen een informele, innovatieve organisatie. Wij staan open voor ontwikkelingen en innovatie. Bij het RAC mag ik rekenen op tijd voor mezelf (met 166 vakantie-uren en 35 LFB uren bij een contract van 36 uur), een prima marktconform salaris, een eindejaarsuitkering en deelname aan collectieve verzekeringen. Maar waarom het RAC vooral bij mij past?

 
* € 2.595,00 - € 3.863,00 per maand, als Autismebegeleider A ben je ingedeeld in FWG 40 en als Autismebegeleider B ben je ingedeeld in FWG 45 van de cao GGZ  
* 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering 
* Een persoonlijk opleidingsbudget 
* Intervisie met collega’s 
* Aansluiting bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn 
* Mogelijkheden tot flexibel werken 
* Een laptop en iPhone in bruikleen om deze functie te kunnen vervullen 
* Een afwisselende werkomgeving, waarbij geen één dag hetzelfde is 
* Een goede, informele werksfeer die me uitdaagt om daarin zelf het initiatief te nemen 
* Waardering voor wie ik ben en wat ik voor het RAC beteken 
* 300 collega’s om te leren kennen 
* Jarenlang werkgeluk door een uitdagende baan met veel vrijheid 

De vacature is voor 28 tot 32 uur per week (in overleg). 

Enthousiast geworden?

Stuur dan je curriculum vitae en motivatiebrief per mail naar: hr@regionaalautismecentrum.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Liesbeth Bruers, teamleider: 06 82841772

 

 

Contact

Liesbeth Bruers
Teamleider
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Groenhuysen

Master- /GZ-Psycholoog

Roosendaal
In overleg
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur