Medewerker Voedingszorg

16 - 20 uur
's-Hertogenbosch

Wil jij aan de slag in een omgeving waarin alles draait om de maaltijden van onze patiënten, houd jij van afwisseling en ben je doordeweeks flexibel inzetbaar? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Samen met je collega's zorg je ervoor dat onze patiënten voorzien worden van een gevarieerde en duurzame maaltijd. Als medewerker voedingszorg leg je de bestelde gerechten van onze patiënten op een plateau, ondersteun je in de avonden de koks bij het portioneren van de warme maaltijden of controleer je aan het einde van het proces of de bestelling klopt. In deze functie heb je geen contact met de patiënten.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in het Jeroen Bosch Ziekenhuis op de afdeling Ons Menu Voor U. Hier worden de maaltijden bereid voor de patiënten in het ziekenhuis; van het opnemen van de bestelling, het optimaal vers bereiden van een maaltijd en het bezorgen met een glimlach tot de afwas en schoonmaak. De medewerkers in de verschillende teams houden van gezelligheid, zijn openhartig en staan voor elkaar klaar.

Wat vragen we van jou?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, positieve en stressbestendige collega die ons team op vaste basis komt versterken.
Verder:
  • Je bent oplettend en kunt nauwkeurig werken zonder de hygiëne uit het oog te verliezen;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken als belangrijke schakel binnen ‘Ons menu voor u’;
  • Je bent 4 dagen per week beschikbaar en werkt om de week in het weekend;
  • Jouw werktijden liggen tussen 06.30 en 19.30 uur. Voor een dienst word je tussen de 3 en maximaal 6,5 uur ingeroosterd.

Indien je doordeweeks alleen vanaf 14.30 uur beschikbaar bent, dan is deze vacature helaas niet passend voor jou.

Wat bieden wij jou?
  • Een jaarcontract vanaf 16 tot 20 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Inschaling in functiegroep 15 conform cao ziekenhuizen tussen de € 2.279,- en €2.679,- op basis van 36 uur per week. Het minimale uurloon is bruto € 15,57 per uur en afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33;
  • Een kilometervergoeding voor woon-werkverkeer van minimaal € 0,16 netto per kilometer, welke je fiscaal aan kan laten vullen tot € 0,23 bruto per kilometer;
  • Een vergoeding van 85% voor het reizen met het OV (trein of bus).

Interesse in deze vacature?
Graag komen wij met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met John van Gils, coördinator, op telefoonnummer 06 - 10 68 08 99 of Team Recruitment per mail werken@jbz.nl. Jouw cv én motivatiebrief kun je versturen via het online sollicitatieformulier.

Goed om alvast rekening mee te houden:
De sollicitaties vinden plaats op donderdag 1 augustus aanstaande tussen 11.30 en 13.30 uur.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is er op gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer:
Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Als onderdeel van ons wervingsproces, voeren we altijd een interne referentiecheck uit bij kandidaten die al bij ons werkzaam zijn dan wel eerder bij ons of een van onze rechtsvoorgangers werkzaam zijn geweest. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling.

Indien wij behoefte hebben aan ondersteuning bij het invullen van onze vacatures, zullen wij op eigen initiatief hiervoor contact zoeken met derden. Actief aanbod van diensten door derden wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Glorieuxpark

Medewerker Gebouw en Techniek

Eindhoven
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime