zoekt een

Begeleider Flex, Bronlaak, Oploo

Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met z’n allen hard voor! Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft.

Voor onze interne flexpool zijn wij op zoek naar enthousiaste

Begeleiders

En waarom is deze functie nou zo leuk bij Bronlaak?
Als Begeleider flex ben je binnen Bronlaak werkzaam binnen de verschillende woonhuizen of werkgebieden. Een mooie kans om kennis te maken met de verschillende groepen en al onze bewoners! Afhankelijk van je beschikbaarheid wordt je ingepland. Als flexkracht word je met name ingezet binnen de woonhuizen waar met onregelmatige diensten wordt gewerkt.

Je werk bestaat uit het bieden van structuur en zorgen dat deze toppers elke dag genieten en groeien in het zelfredzaamheid. Jij bent een ervaren begeleider en deinst niet snel terug als het gedrag soms lastig te lezen is, maar bent vindingrijk in het omgaan met complexe en onvoorziene situaties. Afhankelijk van de woongroep ondersteun je ook bij verzorgende taken

Onze bewoners hebben naast de verstandelijke beperking soms ook bijkomende fysieke beperkingen. De verstandelijke beperking varieert van matig tot zeer ernstig beperkt. Daarnaast kan er in verschillende mate sprake zijn van complex gedrag. Dit maakt dat de begeleiding per individu aangepast is op zijn of haar draagkracht. Dit vraagt van jou flexibiliteit en geduld. Meebewegen met de cliënt, binnen de herkenbare kaders is een must.

Waar je gaat werken hangt af van je ervaring, competenties en je persoonlijke (rooster) wensen. Als je solliciteert bij ons dan kijken we graag samen met jou of de wensen en ideeën die jij hebt overeenkomen met dat waar wij naar op zoek zijn.

Jij biedt ons jouw talent en professionaliteit en wij bieden:
  • Contract mogelijkheden in uren of als oproepkracht
  • Salaris conform CAO-GHZ (FWG 35 of FWG 40 tussen € 2338,00 en € 3535,00. afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.

Wat vragen wij van jou?
Ben jij iemand die enthousiast wordt van afwisseling, dynamiek en wil je dat geen een dag hetzelfde is. Wil jij de teams ondersteunen in de zorg en/of begeleiding van onze bewoners, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkt vanuit de sociaaltherapie. Je hebt een positief en geduldig karakter. Je voelt goed aan wat iemand nog kan leren, hebt het geduld om dit over te brengen en neemt daarvoor de tijd en bent in staat om de bewoners zelf te laten ontdekken, leren en laten doen.

Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Je hebt een zelfstandige, mensgerichte begeleidingsstijl die je aanpast op de situatie en je wil graag van elke dag een mooie dag te maken voor de bewoners en je collega's.

Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collega’s. Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Ook kun je je kwetsbaar opstellen en heb je een groot empathisch vermogen.

Verder vragen wij:
  • Een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3.
  • Ervaring of een sterke affiniteit met onze doelgroep.

Hebben we je geprikkeld?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager William Sleegers 06-16026525 voor meer informatie.

Wil je eerst meer kennis maken met de locatie meld je dan aan voor een rondleiding, stuur een mail naar werkenbij@deseizoenen.org

Contact

Rob van Kempen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Frankenveld Arnhem

Arnhem
16 - 20 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime