zoekt een

Adviseur informatievoorziening & Functioneel beheer

Informatiemanagement binnen ORO wordt steeds belangrijker. En we worden ook steeds afhankelijker van onze digitale informatievoorziening. Binnen ORO vallen de domeinen Functioneel beheer, Datamanagement en Informatieveiligheid onder de verantwoordelijkheid van informatiemanagement. Als adviseur informatievoorziening speel jij hier een verbindende rol in en ga jij je bezig houden met het optimaliseren en realiseren van een betrouwbare en efficiënte inrichting van de informatievoorziening die optimaal ondersteunend is aan de bedrijfsprocessen.

Je zorgt ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment beschikbaar is voor zowel cliënten, medewerkers als externe stakeholders. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren, implementeren en beheren van informatieprocessen en -systemen.

Als adviseur informatievoorziening ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van informatiebeleid en strategieën passend bij de organisatie. Het analyseren van informatiebehoeften binnen verschillende afdelingen en deze vertalen naar efficiënte oplossingen. Het structureel blijven monitoren van technische ontwikkelingen en deze vertalen naar toepasbare innovaties binnen de organisatie. Je formuleert plannen op tactisch niveau en bent voorbereidend op beleidsmatig vlak. Daarnaast adviseer en ondersteun je medewerkers bij het gebruik van informatiesystemen. Jij weet je te bewegen op verschillende niveaus en binnen verschillende domeinen. Naast het coördineren van projecten op gebied van informatievoorziening draag je zorg voor datakwaliteit en informatiebeveiliging en het beheren en optimaliseren van deze systemen. Ook zal je als contractbeheerder op gaan treden voor vele SaaS contracten die binnen ons domein vallen. Hier dienen we nog een professionaliseringslag te maken met betrekking tot de leveranciersbeoordelingen.  

De adviseur die wij zoeken heeft sterke analytische en probleemoplossend vaardigheden, uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden, kennis en ervaring met applicaties bekend binnen de zorg (waaronder ONS, AFAS, Zenya) en een proactieve en resultaatgerichte houding. Ervaring met projectmanagent is een pré gezien de vele implementaties die bij deze positie horen.

Ten slot ben je in bezit van een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding op het gebied van Informatiekunde, Bedrijfskunde of een vergelijkbare richting. Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur binnen de zorgsector.

  • Een uitdagende functie voor 32 uur per week;
  • Een dynamische werkplek binnen een marktgerichte organisatie waarbij de kernwaarden Lef, Doen, Samen en Nieuwsgierig centraal staan;
  • Een salaris in FWG 55 volgens cao-gehandicaptenzorg (minimaal € 3.281, - en maximaal € 4.806, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
  • Bij een senioriteit die opgedaan is in een vergelijkbare functie kan er in overleg gekeken worden naar een inschaling in FWG 60 (minimaal 3.768,- en maximaal 5.477,-);
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; eindejaarsuitkering, flexibele werktijden, thuiswerken, reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en oog voor fit en vitale medewerkers;
  • Een jaarcontract met de intenties tot het omzetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

Contact

Dorrie Wijnhoven
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Contractmanager ICT

Tilburg
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Klinisch Informaticus in een dynamisch ziekenhuis Den Bosch!

's-Hertogenbosch
In overleg
GGz Breburg

Medewerker Support en Beheer

Tilburg
32 - 36 uur