zoekt een

Hartfunctielaborant (in opleiding)

Heb je de hbo-opleiding tot hartfunctielaborant (LOI of Biometrie) afgerond of wil je de opleiding voor hartfunctielaborant graag volgen? Start jij binnenkort als hartfunctielaborant binnen het hartfunctie team van Máxima MC in Veldhoven en Eindhoven? Dan kom je terecht in een gezellig team van hartfunctielaboranten met verschillende specialisaties.

Jij zorgt voor
Jouw werkdag als hartfunctielaborant;

Met de afdeling heb je een korte, gezamenlijke dagstart. Dit geeft iedereen de kans om even terug en vooruit te kijken en belangrijke gebeurtenissen of eventuele knelpunten met elkaar te delen, zodat hierop gereageerd kan worden. Zelfstandig neem je ergometrie testen af, sluit je holter-apparatuur aan en maak je Ecg’s. Onder begeleiding van de sportarts assisteer je bij oxymetrie testen en ben je inzetbaar voor sportkeuringen. Tussendoor en aan het einde van de dag zorg je ervoor dat je onderzoekskamer weer netjes op orde is voor de volgende patiënt of de volgende ochtend.

Gedurende de opleiding werk je tussen de 32 en 36 uur. Heb je de opleiding afgerond dan is er de mogelijkheid om minimaal 24 uur te werken.

Benieuwd hoe deze uitdagende werkzaamheden in de praktijk eruitzien? Het is mogelijk om een dag(deel) mee te lopen na de eerste gespreksronde.

Dit doe je samen met
Je collega’s van de afdeling hart-long-sport.

Sophie Kleeven, echocardiografist, vertelt:
“We werken in een gezellig team van 37 collega’s allemaal werkzaam binnen de hart-long-sport afdeling. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie o.a. echocardiografie, pacemakertechnici, HCK-verpleegkundigen en longfunctieanalisten. Het contact onderling en met de artsen is prettig en laagdrempelig. We staan voor elkaar klaar, zowel op de werkvloer als privé”.

Dit past bij je als
 • Je een (bijna) afgeronde hbo-opleiding tot hartfunctie laborant (LOI of Biometrie) hebt. Mocht je nog niet in het bezit zijn van een diploma als hartfunctielaborant, dan is er een mogelijkheid deze te volgen.
 • Samenwerken vanzelfsprekend is voor jou. Net zoals wij, zoek je contact bij je teamgenoten, deelt kennis en staat open voor hulp en verbeteringen.
 • Jouw communicatieve vaardigheden en betrokkenheid ervoor zorgen dat alle patiënten de deur uitgaan met het besef dat er echt naar hun geluisterd is en zij op professionele wijze geholpen zijn.
 • Je je niet snel van de wijs laat brengen door de werkdruk die soms hoog kan zijn.
 • Je bent bereid om op beide locaties van MMC te werken (Veldhoven en Eindhoven).

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze ruim 4000 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden, inclusief interessante regelingen als meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en activiteiten op gebied van gezondheid. Indien je een gediplomeerd hartfunctielaborant bent, is de functie is ingeschaald in FWG 45 (maximaal € 4.015,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek) conform generieke functie laborant functieonderzoek C. Tijdens het volgen van de opleiding word je ingeschaald in FWG 40 (maximaal € 3.658,00 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
 • Voor deze vacature geldt: Is er een overtuigende match? Dan krijg je gelijk een contract voor onbepaalde tijd.
 • We als ziekenhuis steeds meer bezig zijn met verduurzamen. We maken deel uit van de top op het gebied van CO2-reductie in ziekenhuizen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

We zien jouw sollicitatie graag voor 1 augustus a.s. tegemoet.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel met Mark Seesink, Afdelingshoofd Hart Long Sport polikliniek & functieafdeling, te bereiken via (040) 888 7182 of mail naar Mark.Seesink@mmc.nl.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Ilse Houben
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures