zoekt een

Weekendkracht Verzorgende IG

Of het nou gaat om een luisterend oor of hulp bij de verzorging. Jij begrijpt wat de cliënt nodig heeft. Jij bent dan ook de verzorgende IG die de bewoner graag ziet en een glimlach op zijn of haar gezicht tovert.

Werk je het liefst in de weekenden of ben je op zoek naar een bijbaan naast je studie?
Als verzorgende IG voer je verschillende taken uit. Denk hierbij aan het helpen met handelingen rond persoonlijke hygiëne (wassen, douchen, tanden poetsen), het verrichten van dagelijkse bezigheden (aankleden, eten, in en uit bed komen) en verpleegtechnische taken zoals het verzorgen van wonden, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen.

Je werkt volgens zorgplannen en in kleine teams, waarbij je terug kunt vallen op een teamleider.

Wat breng je mee?
Ben jij op dit moment bezig met een MBO of HBO studie tot verzorgende of verpleegkundige en ben je voor de weekenden nog op zoek naar een leuke baan? Zoek niet verder, je hebt je nieuwe baan mogelijk gevonden! En vaste uren zijn daarbij zeker bespreekbaar.
Uiteraard gaan wij ook graag met je in gesprek als je Verzorgende IG bent en voornamelijk in de weekenden zou willen werken.

Verder herken jij je in:
  • Je werkt graag cliëntgericht en je biedt daarbij zorg op maat.
  • Je hebt een positieve uitstraling en brengt je enthousiasme graag over op cliënten en collega's.
  • Je bent professioneel en persoonlijk.

Wat bieden wij je?
Je gaat aan de slag op één van de locaties binnen Anna Ouderenzorg (Geldrop/Heeze)
  • Psychogeriatrie (PG)
  • Somatiek
  • Centrum voor Herstel en Revalidatie (CHR)

Het aantal uren bespreken wij graag in overleg met jou.

Salariëring vindt plaats conform de Cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.
De functie is ingeschaald in salarisschaal 35 (min. € 2.466,- max. € 3.256,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding, kennis en ervaring.

Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! Met ruim 150 titels aan trainingen en de GoodScan kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden. De trainingen zijn online en je kunt er onbeperkt gebruik van maken, leren wanneer het jou uitkomt!

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Heb je vragen of wil je graag een dagje meelopen? Neem dan contact op met onze Recruiter: Stephanie van Knippenberg, telefoon 06-15544339.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen we je van harte uit te reageren via de sollicitatiebutton.

Om in dienst te treden bij de Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Stephanie van Knippenberg - Kreukniet
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur