zoekt een

Ambulant begeleider WMO/WLZ 's Hertogenbosch/ Meierij

's-Hertogenbosch

Meierij

24 - 32 uur

In een gezellig, zelfsturend en toegewijd team in de regio 's-Hertogenbosch en Meierij bieden wij ambulante ondersteuning en behandeling aan een brede groep cliënten die functioneert op een licht verstandelijk beperkt niveau en te maken heeft met multi-problematiek. Denk hierbij aan het op orde krijgen en houden van de financiën, het vinden en behouden van een baan, problemen op het gebied van verslaving en/of psychiatrische problematiek, criminaliteit en dakloosheid. Zie jij het als een uitdaging om met deze cliënten aan de slag te gaan en hun zelfredzaamheid te vergroten? Dan ben jij onze match en willen wij graag kennismaken!

Welkom in ons team! 

Voor (jong)volwassenen met een LVB is de wereld complex en ontoegankelijk. Dat maakt ze kwetsbaar, waardoor ze gemakkelijker in valkuilen stappen die tot problemen kunnen leiden. Een leven dat ze zelf ook niet voor ogen hebben. Wij bieden deze cliënten begeleiding en behandeling op allerlei leefgebieden, met als doel stabiliteit te crëeren in hun leefsituatie. Cliënten gaan een traject aan vanuit een WMO of WLZ-indicatie en doorlopen een afgebakend traject van een paar jaar, dat is afgestemd op de zwaarte van de problematiek.

Houd jij van pionieren, afwisseling in je werk, weet je balans te houden tussen afstand en nabijheid, heb je goede gespreksvaardigheden en barst jij van de energie om dit in te brengen in ons team? Dan ben jij onze nieuwe collega! Eén ding is zeker. Van werken binnen het team van Homerun 's-Hertogenbosch/Meierij word je gelukkig. We doen het echt samen, in alle verschillen en overeenkomsten!  

Jij wordt gezien en doet ertoe!  

Wij geven veel vrijheid aan onze medewerkers en je hebt veel vrijheid om je werk in te richten. Je komt met creatieve ideeën en krijgt ruimte om deze in de praktijk te brengen. Er is veel aandacht voor het team, vitaliteit en samen elkaar versterken. Belangrijk is dat je jezelf kent, je talenten weet te benutten en in te zetten om met deze pittige doelgroep aan de slag te gaan. Samen kunnen we de expertises binnen de zorg verder ontwikkelen. Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk, maar ook de ontwikkeling van ons team. Regelmatig heb je intervisie met je collega's. Alleen zo kunnen we bijdragen aan de kwalitatieve zorg die onze cliënten nodig hebben. 

Ben je er klaar voor? Fijn! Dan wil je vast weten wat je gaat doen!

Samen met de cliënt onderzoek je aan welke doelen gewerkt moet worden, deze stel je op in het trajectplan

 • Je ondersteunt de cliënt in het werken aan de opgestelde doelen
 • Zet afgesproken methoden in om uitvoering te geven aan de doelen 
 • Om terugval in oud gedrag te voorkomen speelt risicomanagement en gedragsverandering gedurende het traject een grote rol
 • Je onderhoudt contact met collega's en ketenpartners
 • En zorgt voor een goede rapportage en overdracht. 

Dynamische baan maar ontzettend waardevol!  

Deze baan vraagt best wat van jou als begeleider. Het is belangrijk om goed jouw grenzen en mogelijkheden te kennen, het werk is soms best uitdagend! Je bent veel op pad, indien mogelijk begeleid je de cliënten in hun eigen leefomgeving. Cliënten zetten stappen maar lopen ook tegen allerlei beperkingen aan. Dat vraagt veel van jouw sociale vaardigheden: empathisch en activerend naar de cliënten en verbindend naar andere organisaties. Je weet cliënten goed te motiveren, activeren en stimuleren en bedankt creatieve oplossingen als dat nodig is. Je hebt veel contact met verschillende instanties die hulp bieden aan de cliënt en het netwerk om de cliënt heen. 

Je werkt gedurende het traject samen met je collega’s en trajectcoördinator om cliënten de juiste zorg te bieden. Je maakt volop gebruik van jouw open-minded houding, flexibele instelling en je werkt out reachend.

Past het bij jou? 

Heb je er plezier in om aan de slag te gaan met het coachen en bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënten? Dan kijken we uit naar jouw komst!

 • Je hebt een afgeronde zorg gerelateerde mbo 4 of hbo-opleiding
 • Je staat stevig in je schoenen en bent alert op gedragsverandering
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto. 

Daar tegenover staan prima arbeidsvoorwaarden

 • Cao-gehandicaptenzorg,
  Salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • FWG 40 mbo 4 max € 3.606,-
  FWG 45 hbo max € 3.938,-
 • Extra vrije tijd (balansverlof), een goede pensioenregeling, vakantietoeslag en eindejaarsuitkering

Wil je meer weten? 

Neem contact op! 

Stuur je CV in en vertel ons waarom je bij ons wilt werken, wat je van ons verwacht en wat je komt brengen. Dan laten wij jou snel weten of we je uitnodigen voor een kopje koffie of thee om elkaar beter te leren kennen. 

Even praktisch...

Zijn wij jouw match? Maar wil je toch net even wat meer informatie over de inhoud van de functie? Bel dan gerust met Jennifer van Oorschot, werving & selectie, 06-15595244.

Tot snel!

 

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een diploma- en/of referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Reclasseringswerker

Breda
32 - 36 uur