zoekt een

Casemanager FACT - Etten-Leur

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je zorgt als casemanager FACT voor afstemming, coördinatie en uitvoering van zorg rondom de cliënt.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor de continuïteit van de werkzaamheden van het FACT-team.
 • Je zorgt voor de uitvoering van individuele- en groepsbehandelingsactiviteiten, eventueel voor de verrichting van verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen indien je een verpleegkundige achtergrond hebt.
 • Je verzorgt samen met collega’s groepslessen, opleiden gebeurt volgens train de trainer principe.
 • Je levert vanuit een eigen professionele houding een bijdrage aan team overstijgende ontwikkelingen en projecten.
 • Je bent binnen vastgestelde kaders verantwoordelijk voor (verpleegkundige) methodiekontwikkeling.
 • Je werkt nauw samen met andere organisaties, zoals begeleiding verzorgende instellingen, de gemeente en het UWV.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Team FACT Etten-Leur valt onder cluster continue zorg. Het is een enthousiast, open en warm team waar vooral outreachend gewerkt wordt. We hebben met elkaar gemeen dat we samen met onze cliënten op zoek willen naar hun krachten en mogelijkheden. Om zo samen met hen de stappen te maken richting herstel. Wij (onder)steunen elkaar maar spreken elkaar ook aan. Durf jij met ons de uitdaging aan? Meer informatie over de FACT en VIP teams is te vinden op onze website.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde hbo opleiding verpleegkunde met BIG registratie of een hbo opleiding Social Work.
 • Je bent een gedreven persoonlijkheid en wilt in verbinding met andere disciplines bijdragen aan het herstelproces van cliënten.
 • Je hebt een duidelijke visie op je rol in de zorgverlening en een klantgerichte, respectvolle benadering met oog voor wensen en belangen van de cliënt.
 • Je kunt vanuit je eigen professionele houding omgaan met een diversiteit aan hulpvragen.
 • Je bent in staat om zelfstandig je afspraken te coördineren en hierbij te voldoen aan de gestelde productienorm.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor, verder ben je stressbestendig, flexibel en administratief accuraat.
 • Je bent in staat om helder te communiceren en kunt outreachend werken.
 • Een geldig rijbewijs en een auto.
 • Je bent 28 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 50 (minimaal €2.737- en maximaal €4.263- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 23 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen. Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Jacqueline den Breejen, teamleider, tel. 06-57440318. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Anna Zorggroep

Oncologieverpleegkundige

Geldrop
In overleg