zoekt een

SEH-arts

Je wilt er zijn voor de patiënt in het acute moment en daarin het verschil maken. De charme van een algemeen ziekenhuis past bij jou en een populatie met patiënten die niet snel zorg vragen spreekt je aan. Door persoonlijke aandacht en snel handelen zorg jij ervoor dat de patiënt de beste zorg krijgt: het feit dat jij de spil bent op onze SEH als coördinator, behandelend arts en supervisor daagt je uit. Je bent enthousiast, sociaal en gedijt het beste in een hechte teamomgeving.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie op de SEH. Hierbij heb je korte lijnen met huisartsen, ambulancediensten en medisch specialisten. Je biedt zorg aan alle patiënten op de SEH. Je coördineert de zorg rondom de patiënt en stelt arts-assistenten (anios en haios) in de gelegenheid zich te ontwikkelen. Je werkt op de SEH in een ervaren team: je kent elkaar goed en weet wat je aan elkaar hebt. Dit geldt ook voor de samenwerking met de overige medisch specialisten. Je werkzaamheden zijn hierdoor divers, concreet betekent dit dat je veel vrijheid hebt om jouw competenties in de praktijk toe te passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verrichten van o.a. PSA, echografie en cardioversies.

Verder ben je onderdeel van de medische staf. Goede afstemming met collega’s van verschillende afdelingen is daarbij erg belangrijk: om die reden wordt er ook geïnvesteerd in de onderlinge relaties. Collega-specialisten komen regelmatig op de SEH om te kijken waar ze kunnen c.q. moeten ondersteunen, overleg is laagdrempelig en (in)formele activiteiten worden georganiseerd voor de medisch specialisten in het ziekenhuis.

Waar ga je werken?
Het Beatrixziekenhuis hoort bij Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg, waaronder verpleeghuiszorg, wijkverpleging en revalidatie. Hierdoor kunnen we voor onze patiënten vanaf de SEH direct de juiste vervolgzorg organiseren zonder een onnodige ziekenhuisopname in te hoeven zetten. Patiënten die kiezen voor het Beatrixziekenhuis, kunnen rekenen op de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment. Wij willen de allerbeste patiëntenzorg leveren. Jij deelt die ambitie en neemt enthousiasme mee voor het doorontwikkelen van de spoedeisende geneeskunde op onze SEH en binnen ons ziekenhuis.

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam. Op de SEH ontvangen we in principe alle instabiele patiënten, hebben we een level 3 traumacentrum en ontvangen we patiënten voor trombolyse zorg. Verder beschikken we over een level 1 IC. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. Door nauw samen te werken met patiënten, huisartsen in de regio en andere zorgaanbieders maakt het Beatrixziekenhuis de belofte van hoogwaardige medisch-specialistische zorg dagelijks waar. Leuk detail: volgens AD en Elsevier behoort het Beatrixziekenhuis al enkele jaren tot de beste ziekenhuizen van Nederland.

Als SEH-arts bieden wij je een mooie werklocatie met de nieuwste faciliteiten. Je gaat werken op een kleinschalige SEH met ongeveer 15.000 patiënten per jaar, waarbij vrijwel alle patiënten zijn verwezen door de huisarts en/of arriveren per ambulance (via een 112-melding).

De vakgroep bestaat momenteel uit vier SEH-artsen KNMG en wordt aangevuld met waarnemers. Indien de vakgroep op formatie is volgens het Workforce document (NVSHA) zal een 24/7 dekking nagestreefd worden. Tot die tijd beman je de SEH in de dag-/avond-/weekenduren, waarbij je daarnaast ruimte krijgt om vakgroep taken te vervullen.

Wat bieden wij?
  • Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
  • Je verdient een salaris tussen de € 7.299,- en € 10.962,- bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december, beide 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • Het salaris is ingedeeld in FWG 80. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Je ontvangt momenteel structureel 10% ORT ter compensatie van je avond- en weekenddiensten
  • Je krijgt een overeenkomst voor 32 - 36 uur per week. Uren in overleg.
  • Je tekent een vast contract.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw, aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering en een collectieve zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg en Benefits at Work).
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, eventueel kan onze Rivas Academie je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met manager zorg en bedrijfsvoering Sabrine Koek op (0183) 642 043, SEH-arts Maaike Hoge op (0183) 644 841 of met de dienstdoende SEH-arts op (0183) 643 003. Bel of app met vragen over het solliciteren met Oscar Bontje (recruiter) op 06 82 70 61 44.

Deze vacature sluit zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden.

Contact

Oscar Bontje
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg