Medewerker welzijn

Wil jij écht het verschil maken voor oudere, kwetsbare mensen en ben jij sterk in het contact leggen met deze doelgroep? Kom dan bij Vitalis werken als Medewerker Welzijn. We maken graag kennis met je.

Dit ga jij doen
Je werkt op een afdeling waar ouderen wonen die door hun lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Met jouw geduldige en ontspannen houding zorg jij voor een echt thuisgevoel in de huiskamer van onze afdeling. Elke dag bezorg je de ouderen een klein moment van geluk. Bijvoorbeeld met een gezellig praatje of een lekker kopje koffie.
Je verricht werkzaamheden die zijn gekoppeld aan een welzijnsaandachtsgebied, hiervoor ga je ook een training volgen. Het stukje 'eten en drinken' is erg belangrijk in deze functie, ook een slikscholing hoort hier bij. Daarnaast stimuleer je de zelfredzaamheid van de ouderen, zodat ze de regie over hun eigen leven behouden.
Je zorgt voor een opgeruimde huiskamer, voorziet de ouderen van eten en drinken én je houdt toezicht. Zodra jij afwijkingen of bijzonderheden bij de ouderen signaleert, schakel je een zorgmedewerker in. Dit noteer je in het dossier van de ouderen. Je gaat vertrouwelijk om met de informatie die jou wordt toevertrouwd. Beschikbaarheid op de vrijdagavond en zondagochtend is vereist, aangezien we op deze dagdelen een extra handje kunnen gebruiken. De overige uren zijn in overleg.

Dit breng jij mee
Je werkt en denkt minimaal op mbo-niveau 2. Het belangrijkste is dat jij weet wat een gastvrije houding is. Iedere dag weer tover jij een glimlach op de gezichten van de ouderen.
Natuurlijk vind je het fijn om met ouderen te werken en in te spelen op hun wensen en behoeftes. Verder ben je iemand die initiatief neemt, ordelijk werkt en creatief en geduldig is.
Omdat je in deze functie regelmatig rapporteert en bestellingen plaatst, is het belangrijk dat je met een computer kunt werken. Ook het beheersen van de Nederlandse taal (lezen en schrijven) is hierdoor belangrijk. Door je flexibiliteit ben je goed inzetbaar en ondersteun je het zorgteam optimaal.

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 20 conform de CAO VVT (min. € 2236,57 en max. € 2772,02 op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen. Voor deze functie krijg je de kans om op kosten van Vitalis 2 landelijk erkende certificaten te halen. Hierdoor kun jij nog beter inspelen op de wensen en behoeften van de ouderen op het gebied van welzijn. Denk aan activiteiten, eten & drinken en/of ADL
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roel Schillings, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-4056 5297. We kijken uit naar jouw reactie

Contact

Roel Schillings
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw/heer | 12-16 uur

Oss
12 - 16 uur
GGz Breburg

Medewerker herstel FAMEUS - Aanloopmedewerker

Tilburg
12 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Sfeermaker

Roosendaal
4 - 16 uur