Projectmanager Spoedplein Breda

De huisartsen en Amphia gaan een integraal spoedplein in Breda realiseren. Dit als antwoord op toenemende acute zorgvraag, de knellende toegankelijkheid door capaciteitstekorten en maatschappelijke druk.  
Het realiseren van een Spoedplein Breda betekent één toegangspoort voor patiënten met een acute zorgvraag en door een eenduidige triagesystematiek dat de patiënt meteen door de juiste zorgprofessional wordt gezien en/of behandeld, waarbij fasegewijs ketenpartners aansluiten en gestart wordt in de ANW (Avond, Nacht en Weekend)–uren.

De functie
Als projectmanager ben jij de drijvende kracht achter het succes voor de ontwikkeling van het spoedplein Breda. Je ontwikkelt een gedetailleerd projectplan met heldere mijlpalen, deadlines en taken.

Je bewaakt niet alleen de algemene voortgang, maar grijpt ook proactief in waar nodig en neemt beslissende acties om de vaart erin te houden. Dankzij jouw onafhankelijke positie ten opzichte van de opdrachtgevers, weet je een constructieve samenwerking te bevorderen en belangen op één lijn te krijgen.

Samen met het (project)managementteam zorg je ervoor dat de doelstellingen worden behaald en rapporteer je regelmatig aan de stuurgroep over de voortgang. Bij afwijkingen van het goedgekeurde project- of faseplan schakel je tijdig met de stuurgroep, zodat bijsturing snel en effectief kan plaatsvinden. Je stemt de agenda af met de voorzitter van de stuurgroep en zorgt voor een gedegen voorbereiding. In samenwerking met de voorzitter van de stuurgroep overleg je waar nodig met de opdrachtgevers. Je houdt hen periodiek op de hoogte van de voortgang en de noodzakelijke bestuurlijke beslissingen. Zo zorg jij ervoor dat iedereen betrokken en geïnformeerd blijft, en het project op rolletjes loopt.

Wat vragen wij?
Je hebt hbo- werk en denkniveau en aantoonbare affiniteit met de zorg;
Je hebt ervaring opgedaan met het leiden van projecten;
Van taken als coördineren, plannen en uitvoeren krijg jij energie en je bent er ook goed in;
Je zorgt voor een fijne team dynamiek en stimuleert samenwerking en creativiteit op elk niveau;
Door jouw proactieve aanpak kan jij makkelijke (eventuele) hindernissen en problemen oplossen;
Met jouw sterke sociale en communicatieve vaardigheden weet jij moeiteloos iedereen goed te benaderen en het project naar een succesvol resultaat te leiden!

Wat bieden wij?
Een boeiende baan in een dynamische omgeving;
Een aanstelling voor een jaar;
Een salaris tussen de € 4.705,00 tot € 7.089,00 bruto per maand (op full-time basis);
8% Vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
Deelname aan pensioenfonds PFZW (pensioenpremie is 50% ten laste van de werkgever en 50% ten laste van de werknemer);
Verlofuren bij een full-time dienstverband: 190 uur op jaarbasis en PLB uren (10 uren in 2024, 20 uur in 2025)
Reiskostenvergoeding, telefoon en laptop van de zaak, bijdrage sportabonnement en fietsplan.
De CAO huisartsenzorg is van toepassing

Solliciteren
Meer informatie en solliciteren?

Neem contact op met Ingeborg van Beurden-Markhorst, bestuurder HAP West-Brabant, via secretariaat@hapwb.nl of 088-776 33 99 .

Als je wilt solliciteren dan kun je tot en met 17 juli aanstaande jouw motivatiebrief en c.v. sturen naar sollicitaties@hapwb.nl

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Projectleider Bouw (E/W)

Eindhoven
32 - 36 uur