zoekt een

Logistiek medewerker operatiekamers

Kun je overstijgend denken, snel schakelen en heb je ervaring in de logistiek? Dan nodigen we je van harte uit verder te lezen!

Jij zorgt voor
 • Accuraat voorraadbeheer, bestellingen en leveren van unieke producten en verbruiksartikelen. Daarbij is afstemming met firma’s, inkoop en personeel van de operatiekamers (OK) essentieel. Als de bestellingen binnenkomen, zorg jij dat deze op de juiste plek terecht komen.
 • Het vervoeren van materialen die nodig zijn voor een operatie van de sterilisatieafdeling naar de OK en andersom.
 • Een aanspreekpunt voor OK-personeel over het voorraadbeheer.
 • Dagelijkse ondersteuning van de OK-medewerkers bij het gereedmaken van de operatiekamers.
 • Het aanleveren van materialen en instrumenten tijdens de OK’s als blijkt dat dit noodzakelijk is.
 • Het klaarzetten van de benodigde materialen en instrumenten voor de geplande operaties

We willen het beste voor onze patiënten, daarom is een goede kwaliteit van patiëntenzorg een speerpunt van de OK. Het OK-complex is altijd in ontwikkeling. Je krijgt de ruimte om met ons mee te denken over nieuwe ontwikkelingen.

Dit doe je samen met
Jouw collega’s van het logistiek team, bestaande uit 6 logistiek medewerkers en 1 coördinator. Wij zijn dé spil in de facilitering van de operatiekamers in de brede zin van het woord. Omdat we het belangrijk vinden dat je jezelf blijft ontwikkelen, is er ruimte voor scholing en het volgen van trainingen en workshops.

Locatie Veldhoven is het centrum voor acute operaties, de ingrepen met een hoge moeilijkheidsgraad of een verhoogd risico op complicaties en intensieve zorg. Op locatie Eindhoven vinden de planbare en minder complexe ingrepen plaats.

Jaarlijks worden er binnen MMC ongeveer 23.000 operaties uitgevoerd. In totaal werken er op het operatiekamercomplex in Veldhoven en Eindhoven ongeveer 65 anesthesiemedewerkers en 100 operatieassistenten. Binnen de operatieafdelingen hebben we aandacht voor innovatie en heerst er een prettige werksfeer. Onze medewerkers werken graag bij ons; het team is professioneel, resultaatgericht en kent een goede samenwerking (onderling, maar ook met de anesthesiologen en snijdend medisch specialisten). We zorgen niet alleen goed voor onze patiënten, maar zijn ook begaan met elkaar. Er is ruimte voor humor, we tonen interesse in elkaar en helpen de ander waar nodig.

Sinds oktober 2018 werken we in Veldhoven vanuit een nieuw OK-complex (mét daglicht) en state of the art operatiefaciliteiten. Een gloednieuwe OK, waarbij we beschikken over 18 klasse 1 OK’s (waarvan één hybride OK) verdeeld over beide locaties. Neem alvast een kijkje op onze OK in Veldhoven en ‘ontmoet’ een aantal van je toekomstige collega’s in dit filmpje!

Dit past bij je als
 • Je over een relevante opleiding op MBO-niveau beschikt.
 • Je ervaring hebt in een logistieke functie en bekend bent met Afas.
 • Ervaring in de zorg (operatiekamers) is een pre
 • Je over goede communicatieve vaardigheden beschikt. Je bent aanspreekpunt voor de medewerkers op het operatiecomplex over het voorraadbeheer.
 • Je goed bent in plannen en prioriteren. In drukke situaties houd jij je hoofd koel.
 • Je snel kan schakelen en van aanpakken weet. Jij kunt in processen (en ook overstijgend) denken en je stelt verbetervoorstellen voor.
 • Je zonder probleem veel kunt lopen, tillen en duwen; het werk is namelijk fysiek intensief.
 • Je het geen probleem vindt om op beide locaties te werken. We werken zoveel mogelijk middels vaste werkdagen, die in onderlinge samenspraak worden vastgesteld. We hebben 2 diensten van 9 uur per dag: van 07.00 tot 16.30 uur en van 08.30 tot 18.00 uur. We werken van maandag tot en met vrijdag.

Je kiest voor Máxima MC omdat
 • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2023 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
 • Onze ruim 4000 medewerkers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
 • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.
 • Wij een mooi arbeidsvoorwaardenpakket aanbieden, inclusief interessante regelingen als meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en activiteiten op gebied van gezondheid. Deze functie is ingeschaald in FWG 35 (maximaal €3440,00 bruto per maand op basis van 36 uur) conform de generieke functie medewerker logistiek A.
 • We als ziekenhuis steeds meer bezig zijn met verduurzamen. We maken deel uit van de top op het gebied van CO2-reductie in ziekenhuizen.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Heb je interesse in deze functie? We gaan graag met je in gesprek!

We zien jouw sollicitatie graag voor 20 juli a.s. tegemoet.

In verband met de zomervakantie zijn de sollicitatiegesprekken in principe gepland in de laatste week van juli.

Wil je meer informatie over deze vacature? Bel met Ruud van den Wildenberg afdelingshoofd OK Logistiek, te bereiken via telefoonnummer (040) 888 7939 of mail naar Ruud.vdWildenberg@mmc.nl.

Na een oriënterend gesprek behoort een dagje meelopen tot de mogelijkheden, zodat je ervaart of Máxima MC bij je past.

Voor iedere medewerker die wij aan willen nemen gaan we referenties na, vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op en controleren we (indien van toepassing) het beroepsregister.

Deze vacature verdwijnt na de sluitingsdatum van onze website. Je kunt de vacature naar jezelf mailen via onderstaand e-mailicoon.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Conchita Velloso
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime