Doktersassistente gezocht (min. 2 dagen) bij huisartsenpraktijk Drunen

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura. Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken: huisartsenpraktijk Drunen is op zoek naar een doktersassistent voor minimaal 17 uur per week!

Wat wij zoeken:
Een doktersassistente ter uitbreiding van ons team dat bestaat uit vijf doktersassistentes, drie praktijkondersteuners somatiek, een praktijkondersteuner GGZ, drie huisartsen en een praktijkmanager.

De functie:
Je bent samen met je collega’s het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, die zich telefonisch of aan de balie melden. Naast triage en agendabeheer verricht je medisch technische handelingen en administratieve werkzaamheden. Verder draag je ook je steentje bij aan de normale, overige taken in een huisartsenpraktijk.

Even voorstellen:
Wij zijn een grote geaccrediteerde praktijk binnen een (redelijk) nieuw gezondheidscentrum (okt 2016) . Wil je meer weten, kijk dan ook even op onze website: http://www.hapdrunen.nl
In onze praktijk werken we met het HIS-systeem Medicom

Wie ben jij?
Ben jij een duizendpoot die graag in een betrokken team werkt? Houd je van afwisselende werkzaamheden aan de telefoon, balie en 

behandelkamer? Vind je een goede werksfeer belangrijk? Ben je in staat om zelfstandig te werken? Dan zoeken wij jou.

Als je binnenkort je opleiding tot doktersassistente gaat afronden, nodigen we je ook zeker uit om te solliciteren.

Wat bieden wij:
Het salaris is conform de CAO Huisartsen­zorg.  De werkomgeving is te typeren als professioneel, gedreven, flexibel en informeel. Ook stimuleren wij een verdere bijscholing.

Interesse?
Stuur gerust een mail met je CV naar adm@hapdrunen.nl t.a.v. Lotte Bosmans (praktijkmanager) of stuur een berichtje naar: 06-42407119.

Contact

Lotte Bosmans
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures