zoekt een

Anesthesioloog (pijnspecialist)

Ben jij een gedreven anesthesioloog of anesthesioloog-pijnspecialist die gelooft dat de beste zorg ontstaat door samen met de patiënt te beslissen over de behandeling? Wil jij werken in een modern operatiecomplex met een hecht team van diverse disciplines? Dan maakt Bernhoven graag kennis met je!

Dit ga je betekenen
Je werkt op een modern operatiecomplex met negen high-tech operatiekamers, waar alles volledig gedigitaliseerd is. Je oefent de anesthesiologie uit in de volle breedte. Tijdens het preoperatief spreekuur ontmoet je alle electieve patiënten. Daarnaast participeer je in de opleiding aan de UMCN. Je werkt nauw samen met een hecht team van diverse disciplines. Ons team bestaat uit 12 enthousiaste en gedreven anesthesiologen, waaronder drie pijnspecialisten. Jaarlijks voeren we ongeveer 15.000 ingrepen uit voor een breed scala aan patiënten, waarbij locoregionale technieken regelmatig worden toegepast. Als anesthesioloog-pijnspecialist werk je naast de werkzaamheden op de OK ook op het Regionaal Pijn Centrum (RPC) waar vrijwel alle behandelfaciliteiten aanwezig zijn. Met jouw expertise en toewijding zijn onze patiënten in uitstekende handen.

Wat zet je in?
Patiënten participatie en samen beslissen staan bij jou centraal. Jij zet je met hart en ziel in voor de beste zorg, met aandacht en focus voor elke patiënt. Je bent stressbestendig en weet de rust te bewaren. Jouw enthousiasme en gedrevenheid zijn aanstekelijk en je valt op door je positieve, kritische houding en heldere communicatie.

  • Een RGS-registratie als anesthesioloog of anesthesioloog-pijnspecialist
  • Ben je bijna klaar met de opleiding? Ook dan ben je van harte welkom om te solliciteren!
  • Je beheerst de anesthesiologie over de volle breedte
  • Bij voorkeur heb je aantoonbare interesse in onderwijs en management
  • Je bent bereid om werkzaam te zijn in avond-, weekend- en nachtbereikbaarheidsdiensten
  • Je hebt een open en positieve houding

Wat krijg je?

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
  • Arbeidsvoorwaarden conform AMS plus inconveniëntentoeslag
  • Fijne samenwerking in het team anesthesiologen
  • Professionele en goede samenwerking met de collega's op de OK

Bernhoven
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor donderdag 1 augustus 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Colin van Velzen, vakgroepleider/anesthesioloog, op telefoonnummer 0413-401353 of op het telefoonnummer van de dienstdoende anesthesioloog, 0413-401340. In verband met de vakantieperiode worden de sollicitatiegesprekken in onderling overleg gepland. Een aanstellingskeuring is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg