Doktersassistente gezocht ivm zwangerschapsverlof

Periode: 28 oktober 2024 tot 19 april 2025

Over Het Huisartsenteam De Welborg Blommerde Poppelaars
Het Huisartsenteam Blommerde-Poppelaars is een gezellig en gemotiveerd team dat werkt in het moderne gezondheidscentrum De Welborg in Zundert. We hebben korte lijnen en werken prettig samen met de andere huisartsenpraktijken, de apotheek en fysiotherapeuten in ons centrum. Ons team bestaat uit drie huisartsen, vier doktersassistentes en twee praktijkondersteuners somatiek. Daarnaast hebben we een team van receptionistes, vier POH’s GGZ en een praktijkmanager. We zijn ook een opleidingspraktijk voor huisartsen en doktersassistenten.

Wat bieden wij
Werken in een goed uitgeruste dorpspraktijk
Een hecht en gemotiveerd team
Kwalitatief goede huisartsenzorg in zijn volle breedte
Mogelijkheid tot het draaien van een eigen spreekuur
Salariëring conform CAO
 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Als doktersassistent(e) draai je mee met het team en zorg je ervoor dat de patiënt na telefonische triage (via de NHG triagewijzer) zo goed mogelijk wordt voorzien van de benodigde medische zorg. Je draait zelfstandig een assistentenspreekuur en je assisteert de huisarts bij (medische) werkzaamheden.

Daarnaast zorg je voor een tijdige en volledige registratie van de patiëntengegevens in het elektronisch dossier. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, bent representatief en gericht op service. Zelfstandig werken is jou niet vreemd, hoewel je ook een team- player bent. Tevens heb je een proactieve houding en ben je gedreven, betrokken en bevlogen.

Wat zoeken wij
Een enthousiaste doktersassistent die ons team wil versterken tijdens een zwangerschapsverlof. Heb je ervaring en wil je werken in een bourgondisch dorp met hechte familiebanden en een gevarieerde patiëntenpopulatie, dan ben jij degene die we zoeken!

Enthousiast geworden?
Dan willen we graag meer van je weten. We ontvangen graag een brief en CV. Als jij een geschikte kandidaat bent, plannen we met plezier een gesprek met je in.

Mocht je behoefte hebben aan meer informatie, neem dan contact op door een mail te sturen naar j.poppelaars@hethuisartsenteam.nl of door te bellen naar 076-5973190.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur