zoekt een

Optometrist

Ben jij (bijna) in het bezit van je diploma optometrie en vind je het een uitdaging om het vak oogheelkunde binnen een ziekenhuis verder te ontdekken en ontwikkelen? Dan komen wij graag in contact met jou.
Help jij onze patiënten met oogklachten aan de juiste behandeling?
Onder supervisie van een van de oogartsen voer je zelf de optometrische screening uit. Je bent initiatiefrijk en hebt kennis van pathologie zodat je oogaandoeningen die je tegenkomt tijdens je spreekuren goed kunt herkennen en hier adequaat op kunt reageren. Je adviseert de medisch specialist over de diagnosestelling en de in te zetten behandeling. Je geeft voorlichting, instructies en begeleiding aan patiënten en begeleiders.

Daarnaast lever je een bijdrage aan het beleid, voornamelijk op het gebied van kwaliteitszorg, protocollering en ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Zoek je een functie waarin je de functie van optometrist en orthoptist kunt combineren? Dan nodigen wij je ook graag uit om te solliciteren.

Het team
De vakgroep oogheelkunde bestaat uit 5 oogartsen en zij worden ondersteund door een groot team van professionals. De polikliniek oogheelkunde bestaat uit een optometrist, orthoptisten, technisch oogheelkundig assistenten en polikliniekassistenten.
De sfeer op de werkvloer is prettig: korte lijnen en altijd ruimte voor humor.

Wat breng je mee?
Jij beschikt (bijna) over een HBO-opleiding optometrie. Jij hebt passie voor je vak en bent iemand die zelfstandig en proactief te werk gaat. Jij weet de patiënten op hun gemak te stellen en te motiveren. Met het uiteindelijke doel om het spreekuur naar volle tevredenheid van de patiënten uit te voeren. Met jouw kennis en deskundigheid wil jij graag een bijdrage leveren aan de oogheelkundige zorg binnen het Anna.

Wat bieden wij je?
Een leuke baan voor 28 uur in de week. Werkdagen bespreken wij in overleg.

Marktconform Salaris
Salariëring vindt plaats conform de Cao Ziekenhuizen. De functie is ingeschaald in salarisschaal 55 (min. € 3.606,- max. € 5.084,- bruto per maand obv een werkweek van 36 uur).
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Meerkeuzesysteem
Wij bieden al onze medewerkers een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, dat ruimte biedt aan jouw individuele wensen. Denk bijvoorbeeld aan een fietsplan, verlof sparen of kopen, en een regeling studiekosten. Daarnaast is er aandacht voor vak verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

Trainingen
Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om trainingen te volgen van GoodHabitz! We bieden trainingen op gebied van persoonlijke kracht, productiviteit, inspirerend leiderschap, veiligheid en gezondheid, communicatie, commerciële vaardigheden, taal, management en teamwork, sociale vaardigheden, office en digitale vaardigheden.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als optometrist maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Sabine Hermsen, corporate recruiter, bereikbaar via telefoonnummer 06-11652357.

Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Wij spreken je graag! Solliciteren kan tot maandag 12 augustus 2024 via de sollicitatiebutton.

Om in dienst te treden bij het Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg