zoekt een

Physician Assistent (met achtergrond Technisch geneeskundige)

Ben jij een gedreven Technisch Geneeskundige en op zoek naar een klinisch uitdagende functie? Heb je passie voor patiëntenzorg? Het Anna Ziekenhuis in Geldrop biedt een unieke kans waarbij je als Technisch Geneeskundige de verantwoordelijkheid van zaalarts krijgt over de zorg voor intensive care, eerste harthulp en de klinische afdelingen nadat je opgeleid bent tot Physician Assistant.

De opleiding
Als Technisch Geneeskundige bieden wij je de kans tot het volgen van een zij-instroomopleiding tot Physician Assistant. Deze opleiding start in september 2024 en duurt een half jaar tot een jaar. Dit is afhankelijk van je ervaring en vooropleiding. De opleiding wordt gefinancierd door het Anna Ziekenhuis. Na deze opleiding ga je je klinische en technische expertise volledig tot hun recht laten komen.

Wat ga je doen?
In de rol van PA ben je na het voltooien verantwoordelijk voor:
 • Het leveren van directe patiëntenzorg op de intensive care, eerste harthulp en klinische afdelingen.
 • Het uitvoeren van medische handelingen en het zelfstandig voorschrijven van medicatie,.
 • Het bieden van technische ondersteuning en het ontwikkelen van innovatieve verbeteringen ten aanzien van de mobiele telemonitoring, mechanische beademing in ons specialistische weaningscentrum.

Wat breng je mee?
Jij bent enthousiast, leergierig, besluitvaardig en je voelt je thuis in een ambitieuze omgeving waarin patiëntenzorg van hoogwaardige kwaliteit met een persoonlijke benadering het uitgangspunt is. Anderen omschrijven jou als een harde werker, sociaal vaardig, flexibel en stressbestendig.

Verder:
 • Ben je een enthousiaste en ambitieuze Technisch Geneeskundige met een afgeronde masteropleiding in Technische Geneeskunde.
 • Heb je bij voorkeur enige ervaring binnen de klinische praktijk. Gemotiveerde starters zijn ook welkom. Wij gaan graag met je in gesprek.
 • Heb je sterke communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.
 • Ben je geïnteresseerd in zowel de klinische als de technische aspecten van de zorg.
 • Ben je bereid om de verkorte opleiding tot Physician Assistant te volgen en af te ronden.

Wat bieden wij je?
 • Wij bieden je een jaarcontract voor 32-36 uur per week.
 • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen.
 • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
 • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaarstaat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie betreffende deze functie kun je contact opnemen met Anja Swinkels, afdelingsmanager, telefoonnummer 06-11090706.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoonnummer 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren via de sollicitatiebutton. Je sollicitatiebrief mag je richten aan Anja.

De eerste gesprekken worden in goed overleg met jou gepland.
Om in dienst te treden bij de Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg