zoekt een

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Ben jij een gedreven jeugdarts met passie voor je vak? Sluit je aan bij ons expertisecentrum!

Ontdek een verantwoordelijke, uitdagende rol in een professioneel en hecht team, gedreven door een prettige werksfeer!

Over de functie
Als Jeugdarts werk je samen met verschillende andere disciplines (vanuit de medische discipline) met als doel om de regiebehandelaar te ondersteunen. Onderdeel van het medisch team zijn een jeugdarts, een doktersassistente, verpleegkundig specialist GGZ en een kinder- en jeugdpsychiater. Als Jeugdarts ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de medische zorgverlening. Je werkt vanuit je eigen beroepsverantwoordelijkheid én binnen het kader van de zorgvisie van Koraal. Als arts lever je zowel eerste- als ook tweedelijns zorg aan onze jongeren.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:
 • De medische diagnostiek, consultatie en advies op basis van medisch onderzoek.
 • Behandeling in een multidisciplinair team met diverse disciplines, zoals bijvoorbeeld gespecialiseerde gedragsdeskundigen en paramedici.
 • Voorschrijven van medicatie in overleg met de kinder- en jeugdpsychiater en andere specialisten.
 • Periodieke screening en follow-up.
 • Bieden van preventieve zorg die samenhangt met de verstandelijke beperking en kinderen met gedrags- en ontwikkelingsproblemen.
 • Advisering over gezondheidszorgtaken, infectieziekten en hygiëne.
 • Kwaliteitsbewaking van de medische zorg.
 • Ondersteuning van ouders en begeleiders.

Over de locatie
De Hondsberg is onderdeel van Koraal en ligt in de mooie natuur aan de rand van Oisterwijk. De Hondsberg biedt specialistische zorg aan jeugdigen van 0 tot 18 jaar. Jeugdigen komen uit het hele land en hebben veelal (een vermoeden van) een licht verstandelijke beperking met bijkomende ontwikkelings- en vaak (complexe) gedragsproblematiek. Vaak hebben deze jeugdigen een lange geschiedenis van hulpverlening achter de rug. Samen met P.I. School Hondsberg zet een multidisciplinair team van specialisten zich in d.m.v. observatie, diagnostiek en exploratieve behandeling om de kwaliteiten van deze jeugdigen tot ontplooiing te brengen en hen weer een stap verder te helpen.

Meer weten? Kijk dan op website: www.koraal.nlWat bieden wij?
Een verantwoordelijke en uitdagende functie. Je komt in een hecht, professioneel en betrokken team met enthousiaste collega’s in een prettige werksfeer.

En verder …
 • Dienstverband: het betreft een functie voor bepaalde tijd t.v.v. zwangerschapsverlof (1 augustus 2024 t/m 28 februari 2025)
 • Uren: 24 uur per week.
 • Salaris: als jeugdarts word je ingeschaald volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 70: min €4.916 en max €7.410 bruto/per maand (o.b.v. een 36-urige werkweek). Als basisarts word je ingeschaald volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 65: min €4.269 en max €6.446 bruto/maand ((o.b.v. een 36-urige werkweek).
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
 • Koraal Vitaal: op ons online platform voor medewerkers www.koraalvitaal.nl vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.

Wat vragen wij van jou?
 • Je beschikt over een universitaire opleiding Geneeskunde (BIG geregistreerde jeugdarts).
 • Medische ervaring met het werken met kinderen en/of affiniteit met het werken met kinderen met een lichte verstandelijke beperking is aanbevolen.
 • Je houdt je op de hoogte van inhoudelijke ontwikkelingen op het vakgebied en van beleidsontwikkelingen en kan deze vertalen naar de organisatie.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel, representatief en cliëntgericht.
 • Je beschikt over een invoelend vermogen en je kunt goed in teamverband werken.
 • Je weet prioriteiten te stellen, je bent resultaatgericht, besluitvaardig, leergierig en je durft beslissingen te nemen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Meer informatie
Hebben wij je nieuwsgierigheid kunnen wekken en wil je meer weten over de vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Laurens Voogd (teamleider medische dienst) via 06 – 1222 4671.

Voor het werken bij Koraal vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag. Er zal bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, gevraagd worden aan de voormalig werkgever. Tevens zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Reageren
Spreekt onze unieke werkwijze je aan en ben jij de ervaren, flexibele en initiatiefrijke professional die onze jeugdigen verder wil komen helpen? Reageer dan vóór 2 augustus 2024 via het sollicitatieformulier.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 5 augustus.

Contact

Malou Van Straalen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
GGD Brabant Zuidoost

Basisarts voor team Infectieziektebestrijding

Eindhoven
Fulltime
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg