zoekt een

Helpende plus - thuiszorg Heeswijk-Dinther

Helpende plus - thuiszorg Heeswijk-Dinther
minimaal 12 uur
Bouw jij mee aan een leefgemeenschap waar we samen leven én samen zorgen?

Over Laverhof
Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collegas die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Wat ga je doen als helpende plus
Op basis van het zorgplan ondersteun je als helpende plus cliënten bij hun persoonlijke verzorging en dagelijkse activiteiten. Jij richt je op het ondersteunen van het zelfmanagement van cliënten, hun naasten en hun sociale netwerk en draagt hiermee bij aan goede zorg en kwaliteit van leven.
  • Je maakt contact met de cliënt, afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de cliënt.
  • Je ondersteunt cliënten, gericht op de doelen zoals omschreven in het zorgplan. Dit zijn hulpverlenende activiteiten om de zelfredzaamheid van cliënten te bevorderen, zoals wassen, aan- en uitkleden, helpen bij toiletgang, (ADL).
  • Je mag medicatie aanreiken en toedienen (inclusief insuline) en eenvoudige verpleegtechnische handelingen uitvoeren, rekening houdend met je bevoegd- en bekwaamheden.
  • Je geeft sociale begeleiding aan cliënten die aansluit op de persoonlijke belevingswereld en leefwijze van de cliënt. Hierbij maak je maximaal gebruik van de kracht en mogelijkheden van mantelzorgers/familie.
  • Naast het zorgen voor cliënten signaleer je verbetermogelijkheden op het gebied van de kwaliteit van zorg en leven.

Dit breng jij mee
Een diploma helpende (mbo-niveau 2), aangevuld met het certificaat helpende plus, het certificaat medicatie uitreiken en toedienen of de bereidheid deze module te volgen.

Dit bieden wij jou
  • Contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. Ook andere contractvormen zijn bespreekbaar.
  • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
  • Een brutosalaris tussen de € 2.339,72 en € 3.013,60 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 30), exclusief onregelmatigheidstoeslag.
  • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Volop ruimte voor beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Yolanda Verstegen, teammanager zorg, via 073-5442727 of yolanda.verstegen@laverhof.nl.

Contact

Yolanda Verstegen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Park Zuiderhout

Helpende (plus) - FLEX!

Teteringen
0 - 28 uur