zoekt een

Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - PG Heeswijk-Dinther

Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - PG Heeswijk-Dinther
24 - 32 uur
Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collegas die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) draag je zorg voor het verplegen, verzorgen en begeleiden van cliënten. Je bent het eerste aanspreekpunt van een cliënt en zijn/haar naasten en richt je daarbij op de kwaliteit van leven en een zinvolle daginvulling, passend bij het levensverhaal van de cliënt, met persoonlijke aandacht en professionele zorg. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Zo werk jij binnen Laverhof
Op basis van het zorgplan verleen je als EVV zorg en begeleiding aan cliënten. Je richt je op het ondersteunen van het zelfmanagement van cliënten, hun naasten en hun sociale netwerk en draagt hiermee bij aan goede zorg, kwaliteit van leven en een zinvolle daginvulling. Als EVV werk je in een (zorg)team dat o.a. bestaat uit zorgondersteuners, woonondersteuners, helpenden (plus), verzorgenden (IG), (wijk/coördinerend)verpleegkundigen en andere professionals rondom de client.

Samen met je team, collegas van andere disciplines en de naasten van de cliënt werk je aan ons gemeenschappelijk doel: passende ondersteuning en zorg bieden aan mensen die een beroep op ons doen, met zoveel mogelijk behoud van eigen regie.

Wat ga je doen als EVV
 • Je ondersteunt en informeert de cliënt en zijn/haar naasten, betrekt waar mogelijk het sociaal netwerk, creëert vertrouwen en stemt samen, met elkaar, af wat goede zorg is, uitgaande van de zelfredzaamheid van de cliënt.
 • Je stelt in samenspraak met de cliënt en andere professionals rondom de cliënt het zorgplan op of bij. Daarbij overzie en coördineer je de zorgverlening voor meerdere cliënten met een wisselende zorgvraag.
 • Je bent de spil tussen cliënt, mantelzorger en collega-zorgverleners voor de cliënten waarvoor je als EVV verantwoordelijk bent. In die rol coördineer je de zorg van de cliënten waarvoor je het eerste aanspreekpunt bent en bewaak je de kwaliteit van zorgverlening en bespreek je de zorgverlening in zorgplanbesprekingen.
 • Je verleent zorg en begeleiding aan cliënten op basis van het zorgplan, waarbij het gaat om ondersteuning bij persoonlijke zorg, kwaliteit van leven en zinvolle daginvulling. Hierbij stimuleer je de zelfredzaamheid van cliënten.
 • Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen op niveau 3 IG.

Dit bieden wij jou
 • Uren in overleg, contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. We luisteren graag naar jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden.
 • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
 • Werktijden: volgens rooster m.u.v. nachtdiensten.
 • Een brutosalaris tussen de € 2.695,33 en € 3.502,58 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 40), exclusief onregelmatigheidstoeslag.
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Volop ruimte voor beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Jos van Schijndel, teammanager zorg, via 0413-298431 of jos.vanschijndel@laverhof.nl.

Contact

Jos van Schijndel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur