zoekt een

Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - Ondersteuning Thuis Uden

Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) - Ondersteuning Thuis Uden
minimaal 18 uur

Bouw jij mee aan een leefgemeenschap waar we samen leven én samen zorgen?
Voor een nieuw project in Uden zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden samen te werken met verschillende doelgroepen. Deze nieuwe woongroep bestaat uit een mix van bewoners die soms veel en soms minder hulp nodig hebben. Samen creëren zij een leefgemeenschap waarin zij voor elkaar van waarde zijn en elkaar ondersteunen. Jij bent er om aanvullende zorg te verlenen.

Over Laverhof
Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collegas die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Wat ga je doen als EVV
 • Op basis van het zorgplan verleen je als EVV zorg en begeleiding aan cliënten. Je richt je op het ondersteunen van het zelfmanagement van cliënten, hun naasten en hun sociale netwerk en draagt hiermee bij aan goede zorg en kwaliteit van leven.
 • Je verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen op niveau 3 IG en werkt mee in de (thuis)zorgroute.
 • Je verleent zorg en begeleiding aan cliënten op basis van het zorgplan, waarbij het gaat om ondersteuning bij persoonlijke zorg en de kwaliteit van leven. Hierbij stimuleer je de zelfredzaamheid van cliënten.
 • Je ondersteunt en informeert de cliënt en zijn/haar naasten, betrekt waar mogelijk het sociaal netwerk, creëert vertrouwen en stemt samen, met elkaar, af wat goede zorg is, uitgaande van de zelfredzaamheid van de cliënt.
 • Je stelt in samenspraak met de cliënt en andere professionals rondom de cliënt het zorgplan op of bij. Daarbij overzie en coördineer je de zorgverlening voor meerdere cliënten met een wisselende zorgvraag.
 • In jouw rol als EVV coördineer je de zorg van de cliënten waarvoor je het eerste aanspreekpunt bent en bewaak je de kwaliteit van zorgverlening en bespreek je de zorgverlening in zorgplanbesprekingen.

Dit breng jij mee
 • Een diploma verzorgende niveau 3 IG, aangevuld met een behaalde EVV -opleiding of de bereidheid deze te volgen.
 • Dit bieden wij jou
 • Contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar.
 • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
 • Een brutosalaris tussen de € 2.695,33 en € 3.502,58 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 40), exclusief onregelmatigheidstoeslag.
 • Vakantiegeld en een 13e maand.
 • Volop ruimte voor beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Belangstelling?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Yolanda Verstegen, teammanager zorg, via 073-5442727 of yolanda.verstegen@laverhof.nl.

Contact

Yolanda Verstegen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
In overleg