zoekt een

Persoonlijk begeleider (Zorgcoördinator)

Een baan waarbij je met jouw talent voor organiseren, regiseren en warme zorg het goede leven voor de bewoner vorm geeft. Samen met je collega’s, het netwerk, alle andere disciplines en vooral de bewoner zelf.  Kun jij zijn stem zijn??

Je functie:
Samen met je collega’s mag je iedere dag het leven van onze bewoners zin geven en mooi maken. Je begeleidt en verzorgt onze bewoners, dat is een belangrijke taak. De bewoners rekenen op jou en je team. Je biedt hen een veilige en huiselijke leefomgeving. Je bent betrokken bij het totale dagprogramma van onze bewoners. Naast dit liefdevolle contact met de bewoners verzorg je ook de rapportage en overdracht. Om je hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen, werk je intensief samen met andere disciplines, waaronder de orthopedagoog en arts, maar ook verwanten van de bewoner.

Als zorgcoördinator heb je naast de genoemde werkzaamheden een regisserende taak voor bewoners. Je legt de afspraken die je met disciplines en verwanten maakt vast in het zorgplan en onderhoudt de contacten en ziet toe op de voortgang van de zorg en afspraken.

De cliëntgroep:
Je gaat werken met bewoners binnen onze cliëntgroep ‘Bewoners met een ernstig verstandelijke beperking’’. Deze bewoners komen in hun ontwikkeling sterk overeen met die van een jong kind. Wel beschikken ze vaak over dagelijkse vaardigheden die een jong kind nog niet heeft. Je krijgt te maken met een erg laag sociaal-emotioneel niveau. Dit zie je terug in het egocentrisch denken van de bewoner en het centraal stellen van de eigen interesses. In sommige gevallen moet je in de begeleiding ook rekening houden met gedragsproblemen.

Functie-eisen:

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding op het gebied van verpleging en verzorging.
 • Je vindt het een uitdaging om samen te werken met andere disciplines en betrekt je collega’s bij de zorgcyclus.
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk.


Wie ben jij?
Om je aan te passen aan de mogelijkheden en stemmingen van de bewoner ben jij sensitief en zet jij jouw talenten op het gebied van inlevingsvermogen in. Je vindt het leuk om stimulerend en inventief bezig te zijn, rekening houdend met de verschillende specifieke zorgvragen van bewoners. Om de bewoner de juiste ondersteuning te bieden ben je goed in het bieden van structuur, organiseren en begeleiden richting eigen regie. Zelfontwikkeling is voor jou vanzelfsprekend en je besteed hier dan ook graag aandacht aan.


Wie zijn wij?
Wij bieden uitstekende zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, dat vinden we logisch bij S&L Zorg. Maar, menslievende zorg is echt ons doel. Dit zie je terug bij jou als medewerker, maar ook bij onze vrijwilligers en mantelzorgers, de gezellige huizen, de levendige zorgwijken, de activiteiten en dagbesteding.

Met zo’n 800 medewerkers, en 250 vrijwilligers, bieden we meer dan 380 bewoners dagelijks uitstekende zorg. We zijn dus best met velen, maar zo voelt het niet. Eigenlijk zijn we een informele zorginstelling. In onze zorg staat de bewoner altijd centraal. We willen dat iedereen eigen keuzes kan maken. We zoeken steeds naar nieuwe wegen om dat mogelijk te maken.

Onze medewerkers krijgen dan ook veel ruimte bij de uitvoering van hun werk en de kans om zichzelf te ontwikkelen. Wij willen dat jij als medewerker plezier beleeft aan je werk en dat jij het bieden van zorg en ondersteuning aan onze bewoners als zinvol ervaart. Goede zorg voor de bewoners, begint met jezelf fit en vitaal voelen. We vinden het belangrijk dat je hier zelf actief mee bezig bent en bieden faciliteiten die je hierbij kunnen helpen.

Wat bieden wij jou?

 • Salaris conform CAO verstandelijk gehandicaptenzorg, bij fulltime dienstverband FWG schaal 40 tussen de € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand.
 • Een contract per 1 juli 2024 voor onbepaalde tijd voor minimaal 24 uur.
 • Training en opleiding passend bij jouw behoeftes.
 • Een goede pensioenopbouw.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Mogelijkheid deelname werkkostenregeling.
 • Diverse faciliteiten die je helpen fit en vitaal te blijven, zoals een vitaliteitsprogramma met cursussen en activiteiten op het gebied van welzijn, bewegen en gezondheid.
 • Diverse mogelijkheden om naast je functie je talenten in te zetten als bijvoorbeeld lid van een expertise team, aandachtsfunctionaris veiligheid, ergocoach en meer.


Zin om samen met ons het maximale uit onze zorg te halen en jouw talent in te zetten voor onze bewoners? Solliciteer dan snel voor 28 juli 2024.

Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met Annemarie Honhoff – ten Brincke, teamleider Wonen via 088-777 7444.

Webclip afbeelding

Contact

Annemarie Honhoff
Teamleider wonen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Reclasseringswerker

Breda
32 - 36 uur