Psychomotorische Therapeut (PMT) 16-36 uur

Ben jij PMT-therapeut en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je geïntreseerd als ZZP-er? Wellicht is deze vacature iets voor jou!

We stellen ons graag even voor.

Over Psychologen Praktijk Timmers, onderdeel van Ontzorgt! Oosterhout en Geertruidenberg. 

Psychologenpraktijk Timmers is onderdeel van zorgketen Ontzorgt! Ontzorgt! biedt zorg op maat middels Psychologenpraktijk Timmers, voor behandeling en begeleiding van kinderen, jongeren en gezinnen van 0-99 jaar. Stichting Kumbaya biedt WMO zorg, voor jongeren beschermd wonen en voor 18-99 jaar ambulante begeleiding. Eigenwijs biedt dagbesteding voor kinderen van 6-14 jaar. Onze formule Leren door Ervaring (LdE) is verantwoordelijk voor onder andere onze weekendzorg aan jongeren en vormt een groep van zorgprofessionals die hulp bieden vanuit leren door ervaring.

Psychologen Praktijk Timmers is een vrijgevestigde zorgaanbieder en heeft een breed aanbod voor ouders, kinderen en volwassenen. Allemaal onder 1 dak. Ons team bestaat uit alle lagen van de zorg: psychiater, klinisch psycholoog verpleegkundig specialist GGZ, (GZ-)psychologen, systeemtherapeut, pedagogen, SKJ professionals, thuisbehandelaars, PMT therapeuten en activiteitenbegeleiding. Met hen hebben we alle kennis en mogelijkheden om een zeer breed spectrum van zorg te bieden. Onze missie is om gezinnen in Oosterhout, Geertruidenberg en omgeving te ontzorgen. Ons middel is zo breed mogelijke zorg bieden van behandeling tot begeleiding, in een organisatie die kleinschalig is van opzet. Dit doen we door goede zorg op maat te bieden en volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten. Waarin we ook vernieuwend en innovatief zijn, en soms een tikkeltje eigenwijs om de cliënt de beste zorg te bieden. Om dit doel te kunnen bereiken werkt de praktijk in jeugdhulp van gemeente WBO onder diverse zorgcodes en in de Generalistische GGZ voor volwassenen.

Wat bieden wij?
Psychologen Praktijk Timmers biedt jou de mogelijkheid om als PMT therapeut je kennis en ervaring toe te voegen binnen het geheel van behandeling. Binnen deze praktijk wordt nauw samengewerkt tussen regie- en behandelaar. Systemisch werken en het betrekken van ouders, school enzovoorts is voor ons vanzelfsprekend. Maar ook in ons team werken we dus graag systemisch met elkaar. Afhankelijk van de zorgvraag werk je zelfstandig in de behandelrelatie met jouw en je cliënt of geven we samen, onder leiding van één van de regie, vorm aan het geheel van behandeling. Waarin jij het stuk PMT inbrengt zowel in kennis en visie op zorg als in uitvoering van zorg.  

Als PMT therapeut kom je te werken in ons behandelteam van behandelaren en begeleiders die ook buiten de therapieruimtes zorg op maat bieden in onze Leren door Ervaring (LdE) tak. Omdat LdE het domein is van de vaktherapeuten verwachten we daarin ook dat je echt leiding kunt geven aan de inhoud van deze manier van zorg bieden en samenwerkt met onze andere LdE collega’s. De functie is voor 16-36 uur per week.

Wie zoeken wij?
Je hebt een vriendelijke en gastvrije persoonlijkheid; 
Je bent zelfstandig ingesteld; 
Je bent flexibel; 
Je bent een echte teamplayer 
Je hebt eigen vakinhoudelijke inbreng en kunt die ook goed overbrengen in bijvoorbeeld MDO’s

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde PMT-opleiding op HBO niveau en bent geregistreerd bij vakvereniging FVB of SKJ registratie; 
Je kunt een VOG overleggen bij indiensttreding en daarna periodiek; 
Je kunt en wilt breder kijken dan je eigen vakgebied en competenties en samenwerken met andere disciplines; 
Je bent gewend of bereid om samen te werken met een team, te rapporteren in Zorgadministratie systemen en je bent bekend met de regels van goede & zorgvuldige zorgverlening; 
Werkervaring is een pré, maar ook als young professional ben je welkom om te solliciteren,  
Inschaling


Het contract: meestal eerst tijdelijk voor  de duur van 1 jaar en daarna vaste aanstelling; 
Minimaal 16 uur oplopend tot full-time (36 uur) in overleg met elkaar; 
Arbeidsvoorwaarden volledig volgens CAO GGZ inclusief pensioenfonds PFZW;  
Je wordt afhankelijk van ervaring en competenties ingeschaald op schaal 55 en doorloopt vervolgens de schalen zoals door onze praktijk geformuleerd in FWG 3.0  
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheden tot scholing, veel aandacht voor teamgeest, informele werksfeer, leuke extraatjes, leuke teambuilding activiteiten en veel ruimte voor eigen inbreng, persoonlijke groei en ontwikkeling. 
Goede ondersteuning op de werkvloer: we hebben secretaresses voor agendabeheer, meer dan uitstekende digitale ondersteuning voor hybride werken, eigen voor PMT geschikte ruimtes op onze behandellocaties en daarnaast volop materiaal en locaties voor outdoor werken met individuele cliënten, gezinnen of groepen.  
Vaste werkplek, maar wel de ene dag in Oosterhout de andere in Raamsdonksveer, in voor PMT ingerichte behandelruimtes. 


Interesse?
Op onze websites www.pptimmers.nl, ontzorgt.nl en lerendoorervaring.nl staat meer informatie over de specifieke onderdelen van Ontzorgt! en hoe wij behandelen.

Contact

I. van Spaandonk
Secretariaat Ontzorgt!
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Leermakers Autismegroep

Ambulant Begeleider (24 – 36 uur) Regio Bommelerwaard - ...

Zaltbommel
In overleg
GGz Breburg

Senior SPV - persoonlijkheidsstoornissen

Tilburg
24 - 36 uur