zoekt een

Zorgondersteuner - PG Heeswijk-Dinther

Zorgondersteuner - PG Heeswijk-Dinther

Laverhof biedt zorg en ondersteuning aan mensen die een beroep op ons doen. Dat doen we respectvol en met aandacht, samen met hun familie en vrienden, als onderdeel van de lokale gemeenschap. We blijven zien wat er wél kan. Dat vraagt om specifieke kennis en vaardigheden die we bij Laverhof in huis hebben en blijven ontwikkelen, met al onze collegas die we volop de ruimte bieden om te groeien. In hun vak en als mens. Zodat we elke dag de best mogelijke menswaardige zorg en ondersteuning bieden. Thuis of bij Laverhof, maar altijd dichtbij.

Dit ga je doen
Als zorgondersteuner lever je een actieve bijdrage aan een optimale leefomgeving. Je richt je daarbij op de kwaliteit van leven en een zinvolle daginvulling, passend bij het levensverhaal van de cliënt.
  • Je geeft ondersteuning aan cliënten, gericht op de doelen zoals omschreven in het zorgplan. Dit zijn ondersteunende activiteiten op het gebied van het runnen van het huishouden en het verzorgen van maaltijden en welzijnsactiviteiten.
  • Je ondersteunt cliënten bij lichte ADL-werkzaamheden, zoals ondersteuning bij toiletgang, wassen, douchen, aankleden en naar bed gaan.
  • Je ondersteunt een helpende plus of verzorgende IG bij complexe zorg voor bewoners. Hierbij houd je rekening met geldende richtlijnen, protocollen en procedures.
  • Relevante aspecten op het gebied van de lichamelijke situatie of sociaal gedrag en/of bijzonderheden signaleer je en je neemt adequate actie, passend bij je verantwoordelijkheden.

Dit breng jij mee
Dit breng jij mee
Om de genoemde zorgondersteuning te kunnen leveren, vragen wij om twee mbo-certificaten:
  1. Individuele basiszorg verlenen (C0039)
  2. Ondersteunen bij wonen, leven en welbevinden (C0033)

Twijfel je of je in het bezit bent van deze certificaten of heb je een ander certificaat en ben je niet zeker of dit voldoende is voor deze functie? Neem dan contact met ons op; wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden.

Heb je niet de juiste certificaten maar wil je wel graag als zorgondersteuner aan de slag? Op www.werkenbijlaverhof.nl lees je meer over de opleiding tot zorgondersteuner binnen Laverhof.

Dit bieden wij jou
  • Uren in overleg, contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar. We luisteren graag naar jouw wensen en kijken samen naar de mogelijkheden.
  • Een brutosalaris tussen de € 2.236,57en € 2.772,02 o.b.v. 36 uur (FWG VVT: schaal 20), exclusief onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en een 13e maand.
  • Leuke arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en mobiel-devicesplan.
  • Volop ruimte voor beweging en ontwikkeling met ons ruime aanbod doelgroepgerichte scholing.

Wij vragen voor al onze nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan, zodat we zeker weten dat jij als nieuwe collega helemaal past in onze organisatie. De kosten die je hiervoor maakt vergoeden wij.

Enthousiast geworden?
We leren je graag kennen! Reageren kan via de sollicitatieknop. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kan contact worden opgenomen met Conny Damen, teammanager zorg, via 073-5443356 of conny.damen@laverhof.nl.

Contact

Conny Damen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur