Ambulant Begeleider in de regio Den Bosch Tilburg

De collega's van team ambulant Brabant zoeken een nieuwe collega in de functie van Ambulant begeleider in de regio Den Bosch voor 24 uur per week. Meer/minder uren bespreekbaar.

Help jij graag kwetsbare mensen? Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen met een verstandelijke beperking veelal in combinatie met psychische problematiek. Hun beperking is vaak niet zichtbaar. Ben jij organisatorisch sterk, hou je zowel van het begeleiden van het individu als van een groep en kan je op meerdere niveaus schakelen waarbij je, je eigen tijd indeelt? Wij bieden je een dynamische pioniersfunctie waarbij geen dag hetzelfde is!

Jouw werkplek
Als ambulant begeleider bied je ambulante begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking, psychische problemen en andere kwetsbare burgers bij het vergroten van hun zelfredzaamheid en het meedoen in de maatschappij. Dit doe je aan de hand van ons concept Mijn Netwerk dat een pakket aan diensten biedt. We begeleiden cliënten in de thuissituatie, vanuit onze ontmoetingsplekken en bieden cliënten cursussen aan. Daarnaast is er sprake van digitale ondersteuning. Iedere cliënt is uniek en heeft zijn/haar eigen zorgvraag en mogelijkheden. Samen met de cliënt bekijk jij welke ondersteuning nodig is. In overleg met de cliënt kom je tot werkafspraken en het aanbod van diensten welke afgestemd is op behoefte en niveau. Doorgaans zijn je werkdagen van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 21.00. Dit stem je af in overleg met je cliënten.

Over ons
Het afgelopen jaar heeft team ambulant Brabant hard gewerkt om Philadelphia ook in Brabant op de kaart te zetten. Vanwege groei in aanvragen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega We zijn een team bestaande uit 8 ambulant begeleiders en twee jobcoaches waar samenwerking, collegialiteit en resultaatgerichtheid centraal staat.

Over jou
De cliënt staat voor jou centraal, je gaat oplossingsgericht te werk en je kan goed omgaan met onverwachte situaties. Je weet vanuit een professionele houding van gelijkwaardigheid aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar omgeving.
 • je bent meewerkend met de coördinerend ambulant begeleider;
 • Je draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van zorg en begeleiding;
 • Je ziet er een uitdaging in om mee te bouwen aan het succes van onze dienstverlening in de regio. Hier krijg je de ruimte voor en deze pak je;
 • Je biedt ondersteuning op maat, bij mensen thuis of op de ontmoetingsplek en helpt hen zo zelfstandig mogelijk mee te doen in de samenleving.

Je betrekt hierbij hun netwerk en werkt samen met begeleiders van DigiContact, op wie de cliënt dag en nacht via beeldbellen een beroep op kan doen.

Je hebt:
 • een afgeronde mbo niveau 4 of hbo-opleiding op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • je rijbewijs en beschikt over eigen vervoer;
 • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg;
 • affiniteit met psychische problematieken.

Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia haal jij het beste uit jezelf, voor de ander. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:
 • Een prettig werkklimaat waar jouw stem telt;
 • Een uitdagende functie met veel flexibiliteit;
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
 • Een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- (FWG 40 ) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding; Mocht je meer uren willen werken dan gaan wij hier graag het gesprek met je over aan;
 • Een jaarlijkse vakantietoeslag van 8% en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een jaar contract, bij gebleken geschiktheid kijken we graag mee naar de mogelijkheden binnen Philadelphia.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk 4 augustus. In verband met de vakantieperiode wordt er in week 32 contact met jou opgenomen.
Heb je nog vragen? Bel dan met Frits van den Besselaar, Manager Dienstverlening Brabant & Zeeland, op telefoonnummer 06 - 31 01 73 55.

Het recruitment-team van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving en selectiebureaus. Wij zijn op zoek naar collega's die bij ons in loondienst willen treden.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Reclasseringswerker

Breda
32 - 36 uur