zoekt een

Clusterplanner

Wanneer biedt jouw dag voldoende afwisseling? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Je kunt jouw baan in de zorg combineren met de planning van de cliënten en de medewerkers.

Goede balans tussen werk en privé 
In de ochtend ga je met de fiets of auto op weg naar je cliënten. Het is het altijd fijn om hen weer te zien en de zorg te bieden die ze nodig hebben. Zodra jouw dienst is afgerond, is het tijd voor een lunchpauze. Daarna duik je vol energie in je rol als clusterplanner.
Vivent vindt een goede balans tussen werk en privé belangrijk. Een gezonde roosterplanning is daar een belangrijk onderdeel van. Als clusterplanner draag jij daaraan bij. Je zorgt ervoor dat zorgroutes kloppen, nieuwe zorgaanvragen zijn verwerkten worden ingepland. Hierbij heb je korte lijnen met de wijkverpleegkundigen Doordat je een goed overzicht hebt van de roosters van de verschillende teams binnen jouw cluster, kan je goed schakelen zodra er een onverwacht vraag of aanpassing in het rooster binnenkomt. Aan het einde van de dag zijn de gaten in het werkrooster weer gevuld en de routes logisch gepland. Heb je nog tijd over? Dan gebruik je die tijd voor het vooruitplannen van roosters en routes. Op sommige dagen ben je alleen met de planning bezig. Zoals met het basisrooster of de vakantie- en feestdagenplanning.

Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen door regelmatig scholingen en trainingen te volgen. Zo blijf je altijd op de hoogte van bijvoorbeeld de laatste wet- en regelgeving.

Onderdeel van een team
Je werkt samen met 1 of twee collega’s als clusterplanner in jouw cluster. Elke werkdag is er iemand de zich met de planning bezighoudt. Daarnaast ben je ook onderdeel van jouw eigen team in het cluster. 

Geef in je sollicitatie het cluster van jouw voorkeur aan:

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor onbepaalde tijd (met een proeftijd van 2 maanden);
 • Salaris van minimaal €2.536,95 tot maximaal €3.502,58 per maand (FWG 40), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • Keuze uit verschillende scholingen;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Zorgdiploma MBO;
 • Ervaring cliëntenzorg en routes lopen;
 • Planning en rekenvaardigheden;
 • Goede communicatieve vaardigheden.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een gesprek met de manager van het cluster van je voorkeur en een wijkverpleegkundige en een mogelijke online assessment.
De gesprekken vinden plaats op 20 en 21 augustus.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Begeleider zorg en welbevinden Boswijk

Vught
In overleg
Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI)

Klinisch Fysisch Medewerker (36 uur)

Roosendaal
Fulltime
Het Laar

Zelfstandig werkend kok

Tilburg
Parttime / Fulltime