zoekt een

Financieel Controller

Ben jij gek op cijfers en kent de financiële omgeving geen geheimen voor jou? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Als financieel controller bij Vivent ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële organisatie en werk je hieraan binnen je team.

Jouw rol in de financiële processen
Je muteert, analyseert en controleert financiële gegevens, sluit het grootboek aan op de sub-administraties, stelt managementrapportages op, boekt investeringen en beheert voorzieningen. Je draagt bij aan en zorg voor periodeafsluitingen en de jaarrekening en werkt aan het verbeteren van administratieve processen. Ook voer jij, samen met de collega’s, de bank-, crediteuren- en debiteurenadministratie uit, bereid je omzetbelastingaangiftes voor en maak je financiële analyses. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig, en speelt een belangrijke rol bij de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting. 

Je analyseert financiële processen om de efficiëntie te verbeteren en onderhoudt contact met interne en externe stakeholders om financiële vraagstukken op te lossen. Met jouw scherpe oog voor detail, uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling draag je direct bij aan een soepele financiële operatie. Jouw inspanningen komen tot leven in de perfect uitgevoerde financiële processen.

Team Finance 
Team financiële administratie bestaat uit 5 collega’s en is een onderdeel van de afdeling Finance & Control die verder bestaat uit de afdelingen control, zorgadministratie en salarisadministratie. In ons team heerst een fijne sfeer. Een positieve instelling, humor en goed samenwerken zijn kenmerkend voor ons team. Als het nodig is, kunnen we op elkaar rekenen.

Waar kun je op rekenen?

 • Salaris van minimaal €3.013,60 tot maximaal €4.370,94 per maand (FWG 50), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;-
   
 • Een groot aanbod van gratis bedrijfssporten en workshops over jouw vitaliteit. Denk aan zumba, yoga of bootcamp en onderwerpen zoals stress, jouw loonbaan en mantelzorg;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Diploma HEAO, SPD of bedrijfseconomie / Finance & Control. 

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Sint Anna

Controller

Boxmeer
28 - 32 uur
Stichting PSW

Vacature BI (Business Intelligence) medewerker

Herten
32 - 36 uur
Zorggroep Elan

Vacature Doktersassistente 16 uur

Helmond
16 - 20 uur