zoekt een

(Microsoft) BI Developer (ontwikkelaar)

Jij helpt ons de zorg verder te verbeteren of versterken met Business Intelligence, door een brug te slaan tussen gebruikers en data!

Binnen ons team BI ontsluiten we data en creëren we informatieproducten voor (ondersteunende) afdelingen en zorgverleners. Als BI developer ga je het gesprek aan met de business en vertaal je wensen naar BI oplossingen die aansluiten bij de behoeften van de organisatie. Hierbij kijk je met een kritische blik naar vraagstukken om samen met gebruikers tot een definitief ontwerp te komen. Je draagt bij aan het verbreden van de scope van BI door niet alleen bedrijfsmatige en financieel georiënteerde informatie, maar ook gegevens over zorg, kwaliteit en capaciteitsmanagement te integreren.

Je bouwt en onderhoudt rapportages en dashboards ter ondersteuning van operationele, tactische en strategische keuzes voor zowel zorgclusters als diensten. Ook het harmoniseren van rapportages is onderdeel van je werkzaamheden. Binnen onze organisatie leeft de behoefte om meer data gedreven te gaan werken.

Je bewaakt ons BI-landschap (ETL, datawarehouse, gevalideerde datasets, rapportages, naam conventies en een common UI) en draagt bij aan het continu verbeteren van onze werkprocessen. Op langere termijn werk je aan verbreding van het gebruik van Power BI binnen onze organisatie, met training voor medewerkers en overdracht aan gebruikers.

Kortom, je bent een essentiële schakel voor onze organisatie, die meewerkt aan groei en succes, zowel voor jou als voor ons team!

Het team
Het team BI is momenteel onderdeel van Finance & Control / Planning & Control, waar veel mee wordt samengewerkt.

Wat breng je mee?
Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau. Daarbij heb je een bewezen trackrecord in het opzetten van databeheer. Je blinkt uit in SQL en data modelling voor rapportages. Je hebt werkervaring als BI Developer met Power BI. Als teamspeler kun je ook prima zelfstandig werken en beheers je de Nederlandse taal vlekkeloos. Jouw expertise in Power BI stelt je in staat om niet alleen rapporten te maken, maar deze ook pro-actief te beheren.

Je hebt een proactieve houding en neemt verantwoordelijkheid en initiatief. Je toont eigenaarschap, waarbij je contact hebt met klanten en gebruikers in de gehele organisatie, van managers tot teamleiders en specialisten. Je brengt een positieve en optimistische energie met je mee. Door jouw nieuwsgierigheid en leergierigheid ben je altijd bereid om nieuwe mogelijkheden binnen jouw vakgebied te verkennen. Jouw analytische en nauwkeurige aanpak maakt je in staat om problemen vanuit verschillende perspectieven te bekijken en effectieve oplossingen te vinden.

Ben jij net afgestudeerd of heb je pas een aantal jaren ervaring? Ook dan gaan we graag met je in gesprek. Binnen onze organisatie zijn zeker doorgroeimogelijkheden naar een bredere BI-rol in de toekomst.

Wat bieden wij je?
  • Een baan voor 28-36 uur per week.
  • Marktconform salaris volgens Cao Ziekenhuizen, salarisschaal 55 (€3.606 - €5.084 bruto op basis van fulltime). Inschaling op basis van kennis en ervaring.
  • Scholings- en bijscholingsmogelijkheden voor eigen doorgroeikansen.
  • Flexibele werktijden, hybride werken met de mogelijkheid om één of twee dagen per week thuis te werken (in overleg).
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met opties zoals fietsplan, verlofsparen/kopen, en studiekostenregeling.
  • Toegang tot diverse trainingen via GoodHabitz voor continue persoonlijke ontwikkeling.
  • Indien gewenst een volledig ingerichte thuiswerkplek (laptop, monitor, budget voor bureau en bureaustoel).

Wie zijn wij?
Anna Zorggroep is actief in de regio Geldrop en Eindhoven en wordt gevormd door het Anna Ziekenhuis, Anna TopSupport en Anna Ouderenzorg.

Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaarstaat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten en cliënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Interesse?
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ronald van der Vleuten, afdelingsmanager, telefoon 06-38038397.
Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Sabine Hermsen, corporate recruiter, telefoon 06-11652357.

Spreekt deze vacature je aan?
Dan nodigen wij je van harte uit te reageren, voor maandag 5 augustus 2024, via de sollicitatieknop. Je motivatiebrief en cv mag je richten aan Carlijn Aerts.

De gesprekken worden in overleg met jou gepland.
Onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? Wij stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Om in dienst te treden bij de Anna Zorggroep, vragen wij je vooraf een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.
Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Contact

Sabine Hermsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Contractmanager ICT

Tilburg
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Klinisch Informaticus in een dynamisch ziekenhuis Den Bosch!

's-Hertogenbosch
In overleg
GGz Breburg

Medewerker Support en Beheer

Tilburg
32 - 36 uur