zoekt een

Medewerker receptie

Wat betekent gastvrijheid voor jou? Daar zijn we benieuwd naar want Vivent wil je kennen. Als Medewerker Receptie verwelkom jij onze gasten en ben jij een vertrouwd gezicht voor onze bewoners, (zakelijke) bezoekers en medewerkers. 

Een sociale functie
Jij bent het gezicht van Vivent en zorgt voor een warme groet en ontvangst voor onze bewoners, bezoekers, zakenrelaties, collega’s en leveranciers. Je benadert ieder van hen op hun eigen niveau en helpt hen bij vragen. Je hebt dus een enorm sociale functie binnen de locatie(s) waar je werkt. Op rustige momenten bezorg jij een bewoner een geluksmomentje door een praatje. Met sommigen van hen bouw je écht een band op.

Schakelen tussen allerlei taken
Jouw werk is afwisselend. Tijdens drukke momenten schakel je snel tussen de verschillende mensen en werkzaamheden die jouw aandacht vragen. Zo beantwoord jij telefoontjes, pak je acties die daaruit voort komen op en heb je administratieve taken. Je verwerkt de post, houdt reserveringen van vergaderruimten bij, bestelt en beheert de voorraden, verstrekt middelen aan (nieuwe) medewerkers en beheert de sleutels. 

Team Receptie en jouw werktijden
Team receptie bestaat uit 7 dames. We vinden werkplezier belangrijk en zijn sociaal. Een dienst ruilen of opvangen is nooit een probleem. Je werkt met name op locatie Mariaoord, waar naast diverse zorgafdelingen, ook het hoofdkantoor van Vivent gevestigd is. Bovendien werk je regelmatig op locatie De Hooghe Clock in 's-Hertogenbosch. 
Je werkt 4 of 5 uurs diensten tussen 8:00uur en 18:00uur. Incidenteel werk je een hele dag, van 8:30uur tot 17:30uur of 8:00 uur tot 18:00uur.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 6 maanden;
 • Salaris van minimaal €2.285,77 tot maximaal €2.928,86 per maand (FWG 25), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas.

Wat breng jij mee?

 • Je bent inzetbaar volgens rooster van maandag tot en met zondag en op feestdagen; 
 • Werkervaring als receptionist(e). 

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Diagnostiek voor U

Managementassistent MT

Eindhoven
Parttime
Pantein

Medewerker HRM Support

Beugen
In overleg
Stichting Pactum

Medewerker klantbureau | 32 uur | Deurne-Horn

Deurne
0 - 32 uur