zoekt een

Klinisch Neuropsycholoog

Ben jij een gedreven Klinisch Neuropsycholoog en zoek je een uitdagende baan in de verpleeghuiszorg?

Dan is dit iets voor jou!
Voor ons Thebe Expertisecentra zijn wij op zoek naar een Klinisch Neuropsycholoog, uren zijn in overleg (minimaal 16 uur per week).

Als Klinisch Neuropsycholoog bij Thebe speel je een cruciale rol in de specialistische en complexe zorg voor bewoners op o.a. locaties Aeneas, Elisabeth en Heilaarstaete. Je bent gespecialiseerd in de diagnostiek, begeleiding en behandeling van mensen met aangeboren of verworven aandoeningen van het brein. Op deze locaties van Thebe wonen mensen met een bijzondere en complexe zorg- en behandelvraag, te denken aan mensen met het Syndroom van Korsakov, NAH(+), Gerontopsychiatrie. Thebe heeft als ambitie op korte termijn naast het reeds erkende Regionaal expertisecentrum (REC) Korsakov, ook een REC NAH+ te worden. In samenwerking met de vakgroep psychologie en andere zorgprofessionals werk je aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze bewoners, met name binnen de specialistische doelgroepen. Je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan onderzoek, innovatie en een inhoudelijk leiderschapsrol binnen Thebe.

Binnen Thebe zien wij ruimte voor één of twee Klinisch Neuropsychologen, eventueel aangevuld met een Klinisch Neuropsycholoog in opleiding (GIOS) in de toekomst. Binnen Thebe betreft het een nieuwe functie. Als Klinisch Neuropsycholoog ben je onderdeel van een vakgroep bestaande uit 12 GZ-psychologen, 4 masterpsychologen, 2 PIOG’s en 2 stagiaires. Binnen deze vakgroep kun jij de intervisie leiden en eventueel fungeren als werkbegeleider voor de GZ-psychologen in opleiding. Wat betreft de invulling van management- en onderzoekstaken zien wij mogelijkheden voor een inhoudelijke leiderschapsrol bij het doorontwikkelen en borgen van het expertisecentrum van Thebe. Tevens fungeert de klinisch neuropsycholoog als belangrijke sparringspartner voor de raad van bestuur. Het exacte takenpakket zal nader worden uitgewerkt in overleg met de desbetreffende Klinisch Neuropsycholoog.

Over jou
 • Je bent een gedreven, openhartig en flexibel, zowel zelfstandig als in een team.
 • Samenwerken met verschillende disciplines en het werken met diverse specialistische doelgroepen zoals eerstelijns jong dementerenden, palliatieve zorg, NAH en Korsakov zie je als een mooie uitdaging.
 • Je beschikt over tact, geduld en overtuigingskracht en kunt mensen motiveren en stimuleren. Je ziet uitdaging in het vormgeven van deze nieuwe rol binnen Thebe (pionieren).
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, collegialiteit en het onderhouden van goede contacten met zorg- en behandelteams, en verwijzers zoals huisartsen en ziekenhuizen, maken jouw werk uitdagend.
 • Je bent ambitieus, vernieuwend en denkt en handelt buiten kaders.
 • Afgeronde opleiding tot Klinisch Neuropsycholoog en BIG-geregistreerd.
 • Affiniteit met WZD.
 • Een Verklaring Omtrent Gedrag is verplicht.
 • In het bezit van een rijbewijs en eigen auto.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 6.416,53 - max. € 9.487,62. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.

Solliciteren
Wil jij onze nieuwe Klinisch Neuropsycholoog worden? Solliciteer dan vóór 20 juni 2024 direct via de sollicitatiebutton en voeg jouw CV toe.

Voor vragen kun je contact opnemen met GZ-psycholoog Elien van Rooijen (0682111030) of GZ-psycholoog Franka van Haperen (0613803281).

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Groenhuysen

Master- /GZ-Psycholoog

Roosendaal
In overleg
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur